otvorila dušu

BEKVALČEVA NAKON PRIMLJENE TREĆE DOZE VAKCINE: Ovo je jedini način da se vratimo u normalu! Moje dete će se vakcinisati!

Srpska pevačica Nataša Bekvalac primila je dopunsku dozu vakcine protiv korona virusa

Lepi & Zdravi
14:13h Autor:
BEKVALČEVA NAKON PRIMLJENE TREĆE DOZE VAKCINE: Ovo je jedini način da se vratimo u normalu! Moje dete će se vakcinisati!
Foto: Kurir/Stefan Stojanović

Nataša Bekvalac (40) primila je treću doze vakcine protiv korona virusa, a na Sajam gde ju je dočekao zamenik gradonačelnika grada Beograda Goran Vesić stigla je vidno raspoložena.

Novosadska barbika je oduševila prisutne svojim izgledom i stajlingom. Naime, Nataša je odabrala crnu mini suknju i elegantnu košulju, dok je imala i crne sunčane naočare.

Nataša Bekvalac
foto: Kurir/Stefan Stojanović

Nakon što je primila treću dozu vakcine, Nataša je otkrila zbog čega je vakcina od izuzetne važnosti, po njenom mišljenju, ali i uputila bitan apel.

- Primila sam Fajzerovu vakcinu. Veoma je važno da apelujemo na ljude da se vakcinišu, jer je to jedini način da se vratimo u normalu. Moja branša je posebno pogođena. Skoro godinu i po dana ništa nismo radili i to me kao samohranog roditelja pogodilo u svakom smislu te reči, pa zato imam dodatni motiv da pozovem ljude da se vakcinišu - rekla je pevačica i dodala:

Nataša Bekvalac
foto: Kurir/Stefan Stojanović

- Ja mislim da tu nema diskusije i da je ovo jedini način da se ova bolest zaustavi. Moje dete će se vakcinisati. Na moje nastupe dolaze ljudi koji su vakcinisani, ja se iskreno nadam da nećemo doći do toga da brojka bude jako velika da bismo se dozvali - poručila je Nataša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs