"SA 17 GODINA SAM RODILA SINA, PA GA 10 GODINA NISAM VIDELA, A ONDA SAM MU PRIŠLA NA ULICI": Ispovest Tine Ivanović

Pevačica Tina Ivanović je svog sina Danijela rodila kad je bila maloletna i narednih 10 godina nije mogla da ga vidi

Vip priča
09:28h Autor:
"SA 17 GODINA SAM RODILA SINA, PA GA 10 GODINA NISAM VIDELA, A ONDA SAM MU PRIŠLA NA ULICI": Ispovest Tine Ivanović
Tina Ivanović, Foto: Printscreen/youtube/kurir tv

Pevačica Tina Ivanović prvo dete, sina Danijela, dobila je kada je imala samo 17 godina. Pevačica se sada prisetila teškog perioda i otkrila da joj nisu dozvoljavali da viđa sina duži period.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga - rekla je Tina.

Pevačica se prisetila njihovog susreta 2005. godine.

Tina Ivanović
foto: Printscreen/youtube/Kurir tv

- Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - ispričala je Tina.

Podsetimo, pevačica je već godinama u braku sa suprugom Zvezdanom, te ne krije da je sa njim pronašla svoju sreću.

- On je jedan gospodin i džentlmen pre svega, zna da me iznenadi. Mnogo puta sam se iznenadila. Ja uvek kažem da mene sitnice osvajaju, a neke stvari koje je on uradio su me oduševile. Pošto je on mnogo vredan čovek, voli da kosi travu, napravio je jednom srce od trave i slovo T. Pozvao me je samo da izađem na terasu, onda sam imala i šta da vidim. Preko cele poljane srce i slovo T - ispričala je pevačica svojevremeno u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs