ne bavi se javnim poslom

RETKA SLIKA SINA DORIS DRAGOVIĆ IZAZVALA ODUŠEVLJENJE ŽENA: Preslikana je majka, a izgledom OSTAVLJA BEZ DAHA

Borna Budimir, sin Doris Dragović, ima 32 godine i javni posao ga uopšte ne zanima, ali majci pruža bezgraničnu podršku u svemu što radi.

Porodica
12:18h Autor:
RETKA SLIKA SINA DORIS DRAGOVIĆ IZAZVALA ODUŠEVLJENJE ŽENA: Preslikana je majka, a izgledom OSTAVLJA BEZ DAHA
Kako izgleda sin Doris Dragović?, Foto: Printscreen Instagram / doris.dragovic

Vlasnica jednog od najlepših glasova na našim prostorima Doris Dragović već četiri decenije, koliko je na javnoj sceni, trudi se da privatnost sačuva samo za sebe. Međutim, sada je odlučia da napravi izuzetk, te je objavila staru sliku sa sinom Bornom i suprugom Marijem Budimirom.

Borna se kao dvogodišnji dečak pojavio u spotu njegove majke za pesmu "Dajem ti srce". Danas ima 32 godine i završio je Filozofski fakultet u Splitu. Ne bavi se javnim poslom, te se veoma retko pojavljuje na malim ekranima.

Međutim, pre negoliko godina se na YouTube - u pojavio snimak u kojem upravo Borna priča o filozofiji na filmskom platnu. Tada smo imali priliku da vidimo da je pevačicin sin izrastao u vrlo zgodnog i šarmantnog muškarca koji je posvećen poslu i radu na sebi, dok ga svetla reflekotra ne zanimaju.

Prelepa Doris Dragović je 1986. godine, kada je započela samostali profesionalni put, predstavljala je pesmom "Zeljo moja" Jugoslaviju na Evroviziji u Norveškoj i zauzela 11. mesto. Ova numera postala je evergrin koji sulušaju sve generacije, a potom je samo nastavila da ređa hit za hitom.

Međutim, malo ko zna da se Doris zapravo zove Dorotea, a da se Dragojević ne prezive više od tri decenije, koliko je u braku sa sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom. Iako su pevačicu spajali sa brojnim muškarcima, ovaj skladni bračni par neguje ljubav godinama, koju je samo upotpunio njihov sin Bornu.

Svog supruga je upoznala 1989. godine, dok je bila pevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolista. Zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se odmah sledeće godine u Splitu, a na svadbi su imali više od 130 zvanica.

Sa druge strane, dosta se pisalo o njenom ljubavnom životu pre braka. Šuškalo se da je bila u vezi sa Zdavkom Čolićem, kao i da se Željko Ražnatović Arkan fatalno zaljubio u nju.

Iako pevačica uglavnom svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, jednom prilikom je istakla da joj je suprug velika podrška.

-Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - zaključila je Doris.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs