šOK!

GDE JE I KAKO DANAS IZGLEDA DORIS DRAGOVIĆ: U braku je sa slavim vaterpolistom, a njeno PRAVO IME mnogi ne znaju

Doris Dragović sada izgleda mnogo drugačije, a godinama se predstavljam imenim koje nije pravo!

Vip priča
17:41h Autor:
GDE JE I KAKO DANAS IZGLEDA DORIS DRAGOVIĆ: U braku je sa slavim vaterpolistom, a njeno PRAVO IME mnogi ne znaju
Doris Dragović, Foto: Printscreen Instagram / doris.dragovic

Doris Dragović, vlasnica jednog od najzapaženijih glasova na prostoru bivše Jugoslavije, godinama unazad se vrlo retko pojavljuje u medijima - samo kada ima jasan povod. Već na samom početku karijere bilo je i više neko očigledno o kakvoj umetnici se radi.

Naime, 1986. godine, kada je započela samostali profesionalni put, predstavljala je pesmom "Zeljo moja" Jugoslaviju na Evroviziji u Norveškoj i zauzela 11. mesto. Ova numera postala je evergrin koji sulušaju sve generacije, a potom je samo nastavila da ređa hit za hitom.

Međutim, malo ko zna da se Doris zapravo zove Dorotea, a da se Dragojević ne prezive više od tri decenije, koliko je u braku sa sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom. Ovaj skladni bračni par neguje ljubav godinama, koju je samo upotpunio njihov sin Bornu.

Sa druge strane, dosta se pisalo o njenom ljubavnom životu pre braka. Šuškalo se da je bila u vezi sa Zdavkom Čolićem, kao i da se Željko Ražnatović Arkan fatalno zaljubio u nju.

Iako pevačica uglavnom svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, jednom prilikom je istakla da joj je suprug velika podrška.

-Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je Doris.

Posle raspada države se više okrenula građenju karijere u Hrvatskoj, mada se njene sjajne pesme slušaju širom regiona! Umetnica se jedno vreme i povukla sa scene, jer nije htela da bude deo novih trendova, koji joj se uopšte ne sviđaju.

- Nije me bilo, jer sam se povukla od medija koji su promenili svoj lični opis, jedno, deset petnaest godina unazad i počeli da igraju po pravilima, na koje ja nisam navikla i nisam naučila. Govorim o vremenu, kada je sve požutilo i prežutilo, I kada su neki bizarni dogadjaji i slučajnosti postali važnije od stvarnog zivota - istakla je Doris svojevremno.

Izričita je u tome da se ne kaje zbog nečeg što je do sada uradila u svojoj karijeri, jer, rekla je, ma koliko uspeh bio mali ili veliki, ili neuspeh – njen je!

Doris je otkrila zbog čega sve ređe nastupa, te je kazala i da joj sada život vodi bog i da joj crkva znači sve.

- Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila Bogu da mi pomaže i da me vodi. On nije tašt i skrušeno čeka negde ispred naših vrata da mu ih otvorimo i pustimo ga u naše živote. Molitva mi puno znači u svakodnevnom životu. Podseća me na to odakle sam došla i gde idem, te ko sam sada - rekla je 2019. godine.

Nedavno je naglasila da se puno menjala prateći tuđe reflekse.

- Od osobe pune straha i nesigurnosti polako sam se menjala prateći tuđe refleksije. No, danas sam sasvim drugačija jer, znam da je jedino merilo svega isključivo u samome sebi - zaključila je Doris.

Danas vodi prilično miran život i veoma je posvećena porodici. A u novembru koncertom proslavlja veliki jubilej - 40 godina karijere!

Na početku sedme decenije ova šarmantna pevačica izgleda fenomenalno:

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram / doris.dragovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs