nIKAD MLAĐA!

ZORICA BRUNCLIK SKROZ PROMENILA LIČNI OPIS: Jednim potezom obrisala DECENIJU SA LICA, Kemiš zbog korekcije tražio RAZVOD

Zorica Brunclik je potpuno promenila izgled po savetu svoje ćerke i ispostavilo se da je sjajnu odluku donela, jer je nikad lepša!

Star wedding
23:31h Autor:
ZORICA BRUNCLIK SKROZ PROMENILA LIČNI OPIS: Jednim potezom obrisala DECENIJU SA LICA, Kemiš zbog korekcije tražio RAZVOD
Zorica Brunclik potpuno promenila izgled, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Legenda narodne muzike Zorica Brunclik dugi niz godina ima pink kosu, koje je postala i njen zaštitni znak. Često je eksperimentisala sa stilom, ali se trudila da uvek zadrži prirodan izgled uz blage estetske korekkcije.

Naime, za Zoričin izgled je zadužena njena ćerka Zlatija, te joj u poslednje vreme osmišljava autfite za nastupe, šminka je, a sada je imala još jednu sugestiju za svoju mamu - savetovala joj je da promeni oblik obrva, što je pevačica i uradila.

Iako se čini da je u pitanju samo mala pormena, vlasnica velikog broja hitova sada izgleda umnogome drugačije. Obrve su gušće i markantnije nego pre, a njeni pratioci smatraju da je ovim potezom skinula bar 10 godina sa lica i da joj jako lepo pristaju. Uz to je promenila i oblik šiški.

- Istina je da dosta radim, ali to su uglavnom dani oko vikenda, stoga ostatak vremena provodim tako što vodim računa o sebi. Smatram da svaka žena koliko god da je zauzeta mora da izdvoji trenutke za sebe - ističe Zorice.

Pevačica je na scenu stupila kao brineta, naglasila je da se nikada ne bi ofarbala u "pink" nijansu da se nije desila jedna greška. Kad je zbog nastupa provela desetak dana u Švedskoj, boravila je kod prijatelja čija je ćerka učila frizerski zanat.

Zorica Brunclik
foto: Printscreen Twitter/ Zorica Brunclik

- Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša - otkrila je jednom prilikom.

I danas se priča kako je muž Miroljub Aranđelović Kemiš "hteo da se razvede" zbog novog izgleda. Međutim, vrlo brzo mu se dopalo, pa joj je pomagao i da pronalazi farbu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs