SVE NAŠE PEVAČICE KOJE SU MUŽA UHVATILE U PRELJUBI: Jedna je zbog njegove nevere odlučila da na ludi kamen stane 12 puta

Ljubavni život poznatih ličnosti često je veoma turbulentan, a pojedine pevačice prednjače kada su u pitanju brakovi i razvodi

Celebrities
Autor:
SVE NAŠE PEVAČICE KOJE SU MUŽA UHVATILE U PRELJUBI: Jedna je zbog njegove nevere odlučila da na ludi kamen stane 12 puta
Nataša Bekvalac udavala se tri puta, Foto: Kurir / Stefan Jokić

Pojedine pevačice sa estrade toliko veruju u ljubav, da ne odustaju od braka, te su sudbonosno "da" izgovarale po nekoliko puta. Iako su uspešne na poslovnom planu, neke su čak i legende domaće scene, u ljubavi im nisu uvek cvetale ruže.

Zlata Petrović

Pevačica se prvi put udala sa samo 14 godina i to protiv svoje volje jer su je roditelji naterali na ovaj brak. Posle dvogodišnjeg braka pobegla je od tog muža, a posle par godina je ušla u vezi sa izvesnim Aleksandrom, koji je bio harmonikaš u to vreme, a i ovu ljubav je ubrzo krunisala brakom. Brak im nije dugo potrajao jer Zlata je želela da se posveti karijeri i muzici. Kada je već izgradila ime na estradnoj sceni, njeno srce osvojio je kolega Hasan Dudić. Oni su se venčali, međutim, ni ova ljubav nije bila ona za ceo život. Ipak, kao kruna njihove veze veze rodio se sin Miki. Nakon i o ovog kraha braka, Zlata ulazi u vezu sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom. Oni su u braku dobili sina Jovana. Ipak, posle nekoliko godina, odlučili su da se razvedu. Kako je uvek volela da ističe Zlata je sa svojim bivšim muževima ostala u izuzetno dobrim odnosima.

Zlata Petrović udala se četiri puta
Zlata Petrović udala se četiri putafoto: Kurir / Damir Dervišagić

Maja Odžaklijevska

Maja Odžaklijevska je definitivno rekorderka po broju brakova, a iako se povukla sa javne scene pre skoro dve decenije, ali ponekad možemo da je vidimo tokom gostovanja u pojedinim emisijama. Maja je navodno, kako je jednom prilikom sama izjavila imala 12 brakova.

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: "Stvari su ti ispred." Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: "Jedan se otegao, drugi se protegao", ispričala je jednom prilikom pevačica.

Maja Odžaklijevska je navodno imala 12 brakova
Maja Odžaklijevska je navodno imala 12 brakovafoto: Kurir/Marina Lopičić

Nataša Bekvalac

O ljubavnom životu novosadske barbike maltene su počeli da se pričaju i vicevi i vicevi, a Nataša i sama često voli da se našali na svoj račun. Ipak, Nataša Bekvalac je imala manje brakova od Maje Odžaklijevske. Nataša je prvi put stala pred oltar sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a ubrzo su doboli ćerku Hanu. Ipak, sreća nije potrajala i njihov brak je završio razvodom. Nekoliko godina kasnije Nata je započela vezu s Ljubom Jovanovićem sa kojim je bila i prijatelj pre toga. Njih dvoje su se venčali u tajnosti, zbog čega su privukli još veću pažnju javnosti. Ipak, njihova ljubavna priča nije potrajala. Nataša nije odustajala od ljubavi i ubrzo je uplovila u vezu sa Lukom Lazikićem, a ubrzo su se i venčali. Nataša je nedugo zatim ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, prema tadašnjim Natašinim tvrdnjama, pretpela je fizičko nasilje od Luke koga je i tužila i odmah izašla iz tog braka. Sada već neko vreme uživa u solo životu okružena ljubavlju svojih ćerkica.

Nataša Bekvalac udala iza sebe ima tri braka
Nataša Bekvalac udala iza sebe ima tri brakafoto: Kurir / Zorana Jevtić

Zorica Brunclik

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je tada nastupala. U braku sa Zoranom je dobila sina Đorđa Tutića. Ovaj brak nije dugo potrajao, a pevačica je nakon toga sreću pronašla po drugi put takođe sa harmonikašem Ljubom Kešeljem. Sa njim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu. Ipak, ni ovaj brak nije dugi potrajao. Posle dva neuspela braka, popularna pevačica uspela je da opet zavoli harmonikaša. Međutim, čini se da je ovo bila treća sreća i da je u Miroljubu Aranđeloviću Kemišu pronašla ljubav za ceo život. Njih dvoje dobili su ćerku Zlatu koja je i sama veoma popularna i uspešna.

zorica Brunclik sreću je pronašla sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom
zorica Brunclik sreću je pronašla sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišomfoto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Lepa Lukić

Lepa Lukić važi za legendu domaće scene, a iako je nizala uspehe na polju karijere u ljubavi nije uvek imala sreće. Pevačica se udavala četiri puta. Iako je sa prvim suprugom Tomom, čije prezime i danas nosi, prošla kroz pakao, nije odustala od ljubavi. Navodno je, prema priči njene prijateljice Nadice, Lepa od tadašnjeg muža trpela izlive ljubomore praćenje pretnjama. Nakon toga je uplovila u vezu sa Veljkom Dokićem, a njihov brak potrajao je svega dve godine. Nedugo zatim ljubav je pronašla u menadžeru Vladi Petroviću, ali ga je ostavila nakon što ga je u krevetu zatekla sa ljubavnicom. Lepa je najviše sreće imala sa četvrtim mužem Milanom Milanovićem, a njihov brak trajao je 18 godina. Njegova iznenadna smrt ih je razvodjila 2019. godine, a pevačici je najteže palo jer nije mogla da se oprosti od svoje velike ljubavi koji je preminuo u Kanadi.

Lepa Lukić udavala se četiri puta
Lepa Lukić udavala se četiri puta foto: ATA Images / Antonio Ahel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs