PEVAČICA NA NEVEROVATAN NAČIN UHVATILA MUŽA S LJUBAVNICOM: "Golu sam je izbacila napolje, pa me molila da uradim OVO"

Lepa Lukić pričala je otvoreno o trenutku u kojem je uhvatila muža s ljubavnicom.

Celebrities
Autor:
PEVAČICA NA NEVEROVATAN NAČIN UHVATILA MUŽA S LJUBAVNICOM: "Golu sam je izbacila napolje, pa me molila da uradim OVO"
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Lepa Lukić iza sebe ima poprilično turbulentan ljubavni život, a udavala se čak 3 puta. Na vrhuncu karijere bila je u braku sa estradnim menadžerom Vladimirom Perovićem, za kojeg se udala 1977. godine.

Njihov brak potrajao je 7 godina, a pevačica je jednom prilikom otkrila da je supruga zatekla u preljubi.

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje - rekla je tada Lepa za medije.

Lepa Lukić
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Kako su tada mediji pisali, Perović je tvrdio da je pevačici ostavio svu imovinu, a da su njemu ostala dva automobila i 200 odela.

Inače, Toma Lukić je bio njen prvi muž, a zadržala je njgovo prezime i dan danas. Nekada se Lepa zvala - Lepava Mušović. Od njega joj je, kako je i sama govorila, ostalo još nešto - loša navika, a to je strast prema kockanju.

1 / 8 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Njen prvi suprug nije želeo da se ona bavi pevanjem, a nakon sedam godina braka došlo je do razvoda.

Treći muž je bio njena velika ljubav. Lepa je Milana Milanovića upoznala u Kanadi 1999. godine, a godinu dana kasnije se udala za njega. Pevačica je sa njim bila u braku do 2019. godine, kada je i preminuo. O njemu se najmanje pisalo u medijima, a kroz ovaj odnos ih nisu pratili skandali.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs