ZATEKAO JE ŽENU SA LJUBAVNIKOM U SVOM STANU, PA DOŽIVEO JOŠ VEĆI SKANDAL: Hteo je da ih pregazi, a dobio ŠAMAR REALNOSTI

Žika Nikolić iskreno je progovorio o prevari iz 1. braka i sve ostavio bez teksta, niko nije mogao da pretpostavi šta mu se desio.

Ljubav
10:36h Autor:
ZATEKAO JE ŽENU SA LJUBAVNIKOM U SVOM STANU, PA DOŽIVEO JOŠ VEĆI SKANDAL: Hteo je da ih pregazi, a dobio ŠAMAR REALNOSTI
Žika Nikolić o prevari iz 1. braka, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Legendarni voditelja čuvene emisije "Žikina Šarenica" Živorad Nikolić uživa u penzionerskim danima, ali kako ga ne drži mesto, i dalje je veoma aktivan, te se sada bavi stvarima za koje nije imao vreme dok je bio angažovan na televiziji, a predsavljaju njegovu veliku strast - poput pisanja. Iako je poznat po lapsusima, nikada nije bio akter skandala, a na licu uvek ima osmeh. Međutim, u jednoj emisiji otkrio je da je u prvom braku doživeo frapantnu stvar.

Naime, Žika je imao veliku ljubav iz srednje škole i sa tom devojkom je uplovio u brak na četvrtoj godini fakulteta. Dobili su i ćerku Ružicu, ali njihova romansa imala je neočekivan kraj.

Žika Nikolić
foto: ATA Images

- Desilo mi se da me žena s ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije. Zakačili su rezu na vratima, a kada sam pozvonio dobio sam pesnicu po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio. Bogu hvala, brzo me je prošao bes - rekao je tada Šarenica i dodao da je prva žena htela razvod, ali nije htela da izađe iz zajedničkoj stana.

Međutim, priznaje Žika da mi taj nemili događaj nije poljuljao poverenje u ljubav, te decenijama ima veoma skladan brak sa suprugom Zoranom Nedić. Ova dama ne voli javna pojavljivanja, ekonomista je po struci, ali obožava i da sprema razne specijalitete, te da provodi vreme sa svojim najbližima.

Žika Nikolić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sa druge stranem Žika svojoj supruzi veruje najviše i uvek posluša njen savet. Često joj i nakon 34 godine zajedničkog života izjavljuje ljubav kroz poeziju koju sam piše.

Poznati voditelj često ume da istakne da je njihov susret na tramvajskoj stanici bio sudbinski, jer su se tog dana sreli, čak, tri puta. Čim je Zoranu ugledao prišao joj je i pozvao je na kafu. Od tog momenta su nerazdvojni.

Žika Šarenica, Živorad Nikolić, Žika Nikolić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

- Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao prevoz za Kalemegdan, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na istoj stanici da bi upoznala mene. (smeh) Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo” , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog istog dana - prisetio se u jednom intervjuu Nikolić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs