baš se zabavlja

NAJLEPŠOJ MANEKENKI SE BIVŠI BACAJU POD NOGE, A ONA IH VRTI OKO MALOG PRSTA: Sa njim ipak razmišlja da DOBIJE DRUGO DETE

Pred lepotom Irine Šajk momci padaju kao pokošeni! Neodoljiva je, te joj se i bivši stalo vraćaju, a ona sa njima radi šta god poželi, izgleda.

Vip priča
12:16h Autor:
NAJLEPŠOJ MANEKENKI SE BIVŠI BACAJU POD NOGE, A ONA IH VRTI OKO MALOG PRSTA: Sa njim ipak razmišlja da DOBIJE DRUGO DETE
Foto: Profimedia

Irina Šajk je neosporno jedna od najlepših žena na svetu! Zanosna Ruskinja svetlih očiju nalazila se na svim svim top listama najplaćenijih modela sveta. Vrlo lako pomuti razum muškarcima, a izgleda da je i bivši partneri teško zaboravljaju...Među njima su i Kanje Vest i Bredli Kuper.

Bredli Kuper, Irina Šajk
foto: Profimedia

Posle duge veze za fudbalerom Kristijanom Ronaldom, za koju su svi mislili da će se završiti brakom, Irinina je ljubila Bredli Kupera. Sa njim je dobila i ćerku Leu, ali je njihova ljubav, takođe, doživela krah. Posle raskida sa glumcem, njeno srce osvojio je Kanje Vest, verovatno najkontroverznij reper trenutno na svetskoj muzičkoj sceni, ali ni ta romansa nije dugo potrajala.

Irina Šajk i Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Međutim u poslednje vreme su sve glasniji komentari da obojicu ponovno vrti oko malog prsta!

Naime, Irina Šajk je boravila ovih dana u Parizu, gde je učestvovala na Nedelji mode. Dominirala je svojim izgledom, posebno zanosno je delovala u crvenom korsetu i kratkim pantalonama.

Irina Šajk
foto: Profimedia

Kako je njenoj lepoti teško odoleti, nije ni čudo šti se Kanje ponovo trudi da bude u njenom društvu. Prema pisanju svetskih medija, Irina je sa reperom viđena pre pet dana u zajedničkom izlasku i to godinu dana nakon prekida njihove romanse. Manekenka je tada raskinula, jer ga je "gledala samo kao prijatelja". Muzičar je ovoj dami čak posvetio i dirljiv Instagram post, ne mareći za činjenicu da ga je ona ostavila, te je vrlo jasno da neće tako lako odustati od nje.

Kanje Vest
foto: AP

Istovremeno, sve se više šuška da za Irinom pati još jedan njen bivši – Bredli Kuper. Pričalo se da je glavni razlog njihovog raskida bila afera glumca sa Lejdi Gagom pre nekoliko godina.

Nedavno su objavili fotografije sa zajedničkog letovanja na društvenim mrežama, a izvori bliski ovim bivšim partnerima tvrde da su oni uvideli kako odlično funkcionišu kao porodica, te da bi mogli da imaju još jedno zajedničko dete.

Iako nije potvrđeno pomirenje ni sa jednim od ovih poznatih zavodnika, čni se da Irini baš dobro zabavlja.

Neka od njenih najkomentarisanijih izdanja pogledajte u našoj fotogaleriji:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs