pogledajte

ZAJEDNIČKA SLIKA SRUŠILA MREŽE: Bredli Kuper i Irina Šajk su se pomirili? Manekenka sija od sreće u njegovom zagrljaju

Ljubav između njih dvoje bi opet mogla da se rasplamsa.

Šuška se
09:32h Autor:
ZAJEDNIČKA SLIKA SRUŠILA MREŽE: Bredli Kuper i Irina Šajk su se pomirili? Manekenka sija od sreće u njegovom zagrljaju
irina Šajk i Bredli Kuper, Foto: Profimedia

Poznata ruska manekenka Irina Šajk i njen bivši suprug Bredli Kuper išli su na porodično letovanje sa svojom petogodišnjom ćerkom Leom.

Zajedničke fotografije Irina je podelila na Instagramu, a medijima je trebalo samo nekoliko minuta da tu vest objave i daju fanovima širom sveta informaciju da se Bredli Kuper posle nekoliko godina vratio majci svog deteta.

Da se podsetimo, Irina i Bredli su se rastali nedugo nakon izlaska filma "Zvezda je rođena" gde mu je partnerka bila Lejdi Gaga i o čijoj se vezi spekulisalo mesecima.

Vrhunac se dogodio na dodeli nagrada Oskar, kada su Lejdi Gaga i Bredli Kuper ispred brojne publike ali i njegove žene izveli pesmu iz filma i nekako uspeli da zaborave na publiku. Irina je bila vidno uznemirina i postiđena, pa je razlaz nastupio samo nekoliko nedelja kasnije.

Iako vezu sa Lejdi Gagom nikada nije potvrdio ali ni demantovao, Bredli Kuper je nastavio sa svojim dužnostima kao otac, pa su tako on i Irina nebrojeno puta viđeni zajedno na ulicama Njujorka gde oboje žive i zajedno odgajaju svoju ćerku.

1 / 12 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs