ANA SASO

1982 . BILA JE MIS JUGOSLAVIJE I IMALA JE TELO OD KOJEG PAMET STAJE: u 6. deceniji izgleda kao da se ZAMRZLA U VREMENU

Ana Saso (59) je važila za jednu od najlepših žena na prostorima bivše Jugoslavije, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Star look
11:46h Autor:
1982 . BILA JE MIS JUGOSLAVIJE I IMALA JE TELO OD KOJEG PAMET STAJE: u 6. deceniji izgleda kao da se ZAMRZLA U VREMENU
Ana Saso, Foto: INSTAGRAM

Anu Saso publika pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj majici izranja iz mora, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka i dalje mami uzdahe.

Prlepa Splićanka sa svojim vernim pratiocima na društvenoj mreži Instagram često deli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova žena i dalje prezgodna.

Ana se aktivno bavi vežbanjem i veoma je posvećena zdravom životu.

"S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom", rekla je Saso pre nekoliko godina za "Gloriju".

"Radom na sebi, ja sam sebe dovela u situaciju da sam potpuno mirna sama sobom, nosim ljubav i svetlost, evo, verujte, u sebi nosim ljubav i svetlost i to je to'', izjavila je Saso

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom emotivnom životu. Čak se dva puta udavala, ali oba braka su se završila - razvodom.

Podsetimo, ona je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života, Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak se ipak ugasio, a Teklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs