NEKAD I SAD

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE,ZAVELA FUDBALERA,ON JOJ PRIREDIO NAJGORU IZDAJU:Ovako danas izgleda žena za kojom su ludeli svi!

Iza maske srećne žene krila se velika patnja

Star look
18:57h Autor:
BILA JE MIS JUGOSLAVIJE,ZAVELA FUDBALERA,ON JOJ PRIREDIO NAJGORU IZDAJU:Ovako danas izgleda žena za kojom su ludeli svi!
Foto: Printscreen Youtube / Prostorni Aktivista

Proglašena je za najlepšu ženu u Jugoslaviji, sva vrata su joj bila otvorena, ali to nije vredelo. Njeno srce bilo je slomljeno na komade.

Da lepota ume da bude blagoslov i prokletstvo na svojoj koži osetila je prelepa mis Jugoslavije — Suzana Žunić, koja je lentu najlepše ponela 1988.

Mogla je da ima koga hoće, a zaljubila se u hrvatskog fudbalera Igora Štimca. Njihov brak trajao je 19 godina, ali iza zatvorenih vrata odvijala se prava drama.

Imali su sve, ali ona je tonula u depresiju, sve dublje i dublje, pisali su mediji. Razlog za to su bile njegove brojne afere sa misicama, glumicama, pevačicama kojima se nije znao broj. Te prevare su bile javna tajna, a Suzana je svuda bila predmet podsmeha.

DOK JE U RUKAMA DRŽALA BEBU, GLEDALA JE KAKO JOJ STARIJI SIN UMIRE: 6 muškaraca radilo DNK analizu da vide čije je dete!

Cela Juga je brujala i o njegovoj vezi s Alkom Vuicom. Upravo alka bila je kap koja je prelila čašu i Suzana je smogla snage i rekla: "Dosta". Usledio je razvod.

Suzana i Igor imaju troje dece — sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, nakon šest godina zabavljavanja.

Evo kako danas izgleda:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs