TALIJA

OBOŽAVALI STE JE KAO ROSALINDU, UDALA SE ZA 22 GODINA STARIJEG: Danas slavi 50. rođendan i izgleda kao devojčica!(FOTO)

Latino zvezda danas je objavila slike uz dekorisani broj 50, a na izgledu joj mogu pozavideti i mlađe koleginice.

Celebrities
Autor:
Foto: PrintscreenJutjub/ pelinovela

Arijadna Talija Sodi Miranda ili jednostavno Talija jedna je od najvećih latinoameričkih zvezda koja je veliku popularnost stekla glumeći u telenovelama koje je devedesetih gledao ceo Balkan.

Zahvaljujući ulozi Rosalinde, Talija je postala omiljena glumica mnogih ne samo u svom rodnom Meksiku, nego i širom Evrope, pa i sveta.

Međutim, najveću slavu stekla je pevajući. Svoju muzičku karijeru započela je početkom 90*-ih, a ubrzo je postala miljenica publike. Muziku i glumu je savršeno dopunjavala, te je od fanova dobila dva nadimka "Kraljica latino popa" i "Kraljica telenovela".

Prodala je preko 40.000.000 albuma širom sveta, a smatra se jednim od najprodavanijih latino mužičara svih vremena. U svojoj biografiji ima upisanu i saradnju sa mnogim muzičkim zvezdama poput Hulija Iglesiasa, Emilija Estefana, Majkla Džeksona, Tonija Beneta...

Talija je počela da glumi u sapunicama 1987. godine. Sa svojom nevinom, romantičnom i nežnom pojavom ubrzo je osvojila srca više od dve milijarde ljudi u više od 180 zemalja, a na Filipinima je stekla gotovo božanski status.

Talija se 2000. godine udala za muzičkog producenta Tomija Motolu sa kojim ima dvoje dece, ćerku Sabrinu Sakae i sina Mejua Alehandra.

Tokom 2008. godine je objavila da boluje od lajmske bolesti, zbog čega je bila sprečena da promoviše svoj album "Lunada", ali je to motivisalo da promeni životnu perspektivu.

O svom zdravstvenom stanju je pisala i u svojoj autobiografiji: "

Znojila bih se obilno, natapajući pidžamu, čaršave, pa čak i dušek, sve me je bolelo, čak je i kosa počela da mi opada. Povremeno sam osećala kao da će glava da mi pukne, kao da u njoj ima olova, oči su me bolele u dupljama .... preosetljivost moje kože je bila toliko velika da ponekad nisam mogla da podnesem ni posteljinu."

Ona i njen suprug su poznati po svojoj ljubavi prema životinjama i često na društvenim mrežama dele slike svojih ljubimaca.

"Umesto da izađem vikendom, više volim da provedem veče kod kuće sa svojim krznenim prijateljima uz dobar film!“, izjavila je Talija jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...