LEPOTA BEZ PREMCA

NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU IZRASLA JE U NAJLEPŠU ŽENU: Slikama u bikiniju raspametila ceo svet!(FOTO)

Bila je najmlađa osoba na naslovnici Voga...

Star look
18:58h Autor:
NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU IZRASLA JE U NAJLEPŠU ŽENU: Slikama u bikiniju raspametila ceo svet!(FOTO)
Foto: Prinstscreen Instagram/Thylane Blondeau

Kada je proglašena za zvanično najlepšu devojčicu sveta Tilan Blondo imala je samo šest godina. Ova Francuskinja danas ima 20, a njena lepota je vremenom postala samo veća. Njena plava kosa i plave oči učinule su je atraktivnom za modnu industriju u kojoj se odlično snašl,a a fotografi je prate u stopu.

Tilan poslednjih mesec dana provodi u Sen Tropeu sa dečkom Benom Atelom. Kada nisu na plaži, onda se odmaraju na jahti ili se provode u lokalnim kafićima a njeno poslednje izdanje, jednostavni i efektni plavi kupaći kostim, dokaz su toga koliko dobro izgleda.

Lepa Francuskinja i njen dečko sa kojim je u vezi od prošle godine kad god se pojave zajedno izazivaju veliku pažnju.

Tilan Blondo
Tilan Blondofoto: Profimedia

Tilan je postala jedno od najtraženijih lica evropske modne industrije, a kako već ima više od četiri miliona na bankovnom računu, može da bira poslove. Svakako, pomaže i poznato prezime jer je ona ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi.

Tilan je modelingom počela da se bavi i bukvalno od malih nogu. Bila je stara samo četiri godine kada se pojavila na reviji Žan Pola Gotijea a potom je i ceo svet čuo za nju kada je proglašena za najlepšu devojčicu na svetu. Sa 10 se već slikala za naslovnu Vog, što mnogi nisu odobrili jer je nosila šminku i odeću koja ne pristaje deci, i najmlađa je osoba na naslovnici čuvenog magazina ikada.

Tilan Blondo sa dečkom
Tilan Blondo sa dečkom foto: Profimedia

Bez obzira, njena karijera je nastavila da ide uzlaznom putanjom. Sa 17 je opet proglašena najlepšom devojčicom, a iako nije preterano visoka, po merilima modne industrije, radila je brojne revije uključujući i one za Dolce&Gabbana na Nedelji mode u Milanu. Radi za L’Oreal, ima svoju modnu marku "No Smile Clothing" sačinjenu od ogrtača za kupanje i sportske opreme.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs