mMLAD, ZGODAN I ŠARMANTAN

OVAJ ZGODAN FRAJER JE OSVOJIO NAŠU PROSLAVLJENU GLUMICU: Srce Mire Karanović osvojio 20 godina mlađi kolega!(FOTO)

Dečko Mirjane Karanović nepoznanica je za javnost, a evo koji glumac je osvojio njeno srce svojevremeno.

Celebrities
Autor:
OVAJ ZGODAN FRAJER JE OSVOJIO NAŠU PROSLAVLJENU GLUMICU: Srce Mire Karanović osvojio 20 godina mlađi kolega!(FOTO)
Foto: Instagram / Mirjanakaranovic

Naša proslavljena glumica Mirjana Karanović iza sebe ima broje pozorišne i filmske uloge, a većinu svojih intervjua daje isključivo o profesionalnoj strani svog života, te o privatnom životu retko šta komentariše. Iako je često u epicentru medija zbog svog besprekornog izgleda na kojem marljivo radi, njenu publiku i javnost neretko zanima njen ljubavni status i emotivni život.

Mirjana se nikada nije udavala, a svojevremeno je dospela u javnost infomacija da se zabavlja sa dvadeset godina mlađim kolegom iz Bosne. U pitanje je Ermin Bravo, glumac sa kojim je Mirjana igrala predstavu „Noževi u kokošima“ u kojoj su imali uloge prisnih ljubavnika. Tada se spekulisalo da je predstava bila jedan od razloga da se između njih izrode simpatije.

Glumica je povodom te predstave govorila u javnosti o Erminu i objasnila kako je izgledala njihova saradnja.

‒ Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala ‒ rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za „Gloriju“.

Kako su preneli mediji, upravo nakon njihove zajedničke saradnje otpočela je njihova zajednička romansa, koja po svemu sudeći nije potrajala, već su Mirjana i Ermin ostali dobri prijatelji.

Dečko Mirjane Karanović takođe je govorio sve najbolje o njihovim udruženim snagama:

‒ Volimo da radimo zajedno i tražimo način da se to ponovo desi. Nadam se da će toga biti još puno i da nikad nećemo prestati da radimo zajedno. To je partnerstvo za koje se nadam da je doživotno - rekao je Ermin nedavno, prenosi “Hello” .

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs