Neverovatno

MOŽE LI TELO DA IZLEČI SAMO SEBE: Sadhguru, indijski guru i pisac tvrdi da je to moguće na OVAJ način!

Indijski guru i pisac, Sadhguru je jedan od najpoznatiji govornika i motivatora na svetu. Evo šta je rekao o samoisceljenju

Lifestyle
13:45h Autor:
MOŽE LI TELO DA IZLEČI SAMO SEBE: Sadhguru, indijski guru i pisac tvrdi da je to moguće na OVAJ način!
Foto: Printscreen/youtube/ Sadhguru Srpski

"Šta je potrebno da telo raste i razvija se? To je hrana, materijal koji ste uzeli sa planete i integrisali ga u svoje telo.

Dakle, ako pojedete parče hleba tokom popodneva, ono se pretvori u ljudsko telo. Kada kažem ljudsko telo, mislim na najsavršeniju aparaturu na planeti. Najviša tehnologija!

Svi su danas opsednuti Ajfonom, propuštajući JA. Ovo je prava tehnologija - vaše telo! I vi proizvodite tu tehnologiju pomoću parčeta hleba, šargarepe, jabuke...Dakle, ovde postoji inteligencija, postoji sposobnost da se parče hleba pretvori u najbolju tehnologiju na svetu.

Ako biste mogli Ajfon napraviti od parčeta hleba, da li biste mislili da je to čudesno i neverovatno? DA!

Ali vi sada radite i više od toga, ali radite to nesvesno. Ako biste toga bili svesni svaki dan, zdravlje za vas ne bi predstavljalo problem. Živeli biste magično.

Svako od nas ima tu inteligenciju u sebi, jedina razlika je u tome što neki traže rešenje spolja. Ne traže rešenje tog problema unutra. Proizvođač tog tela je unutra.

Ako treba da obavite popravku tela, da li ćete se obratiti proizvođaču ili lokalnom mehaničaru?

Za hitne slučajeve odete kod lokalnog mehaničara, a za dugotrajne popravke idete kod proizvođača..."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs