KRITIKUJE PLASTIČNU HIRURGIJU

DŽEJMI LI KERTIS: Jednom kad radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti! Zbog zahvata sam se navukla na OVO!

Slavna holivudska diva otvoreno je iznela svoj sud o estetskim zahvatima

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Američka glumica Džejmi Li Kertis (62) pričala je o opasnostima plastične hirurgije i idealima lepote koji se nameću na društvenim mrežama. Pri tome se dotakla i svog iskustva.

"Današnji trend filera, operacija i opsesija filtriranjem slika, sve to što radimo kako bismo prilagodili svoj izgled Zumu jednostavno briše generacije i generacije lepote", ispričala je Džejmi.

"Jednom kada radiš nešto na licu, to ne možeš popraviti. Probala sam plastičnu hirurgiju i nije mi pomogla. Zbog nje sam se navukla na tablete Vikodin. Sada sam čista pune 22 godine", dodala je.

Džejmi Li Kertis
foto: Profimedia

Naglasila je i kako društvene mreže koristi samo kako bi prodala neki proizvod i istakla ono što je bitno rekla je ona za časopis "Fast Company".

Glumica je već ranije priznala da je bila zavisna od tableta i pića. Tablete je počela piti upravo nakon operacije kojoj se podvrgnula nakon što je jedan kamerman komentarisao da ima podbule oči na setu.

"Prirodno imam natečene oči. Ako pogledate moje fotografije iz detinjstva, izgledam kao da nisam spavala. Uvek sam bila takva. Snimali smo scenu u sudnici, sa visoko postavljenom fluorescentnom rasvetom. Ja sam stupila na set, a kamerman je rekao: "Ne snimam je danas. Oči su joj previše podbule". Bila sam prestravljena i tako posramljena da sam nakon snimanja otišla na rutinsku operaciju kako bih uklonila vrećice", ispričala je glumica šta je navelo na operacije.

"Išla sam na liposukciju, stavljala sam botoks... I znate šta? Ništa od toga mi nije pomoglo", rekla je glumica jednom prilikom za strane medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...