BAŠ JOJ OVO NIJE TREBALO

SVI SE PITAJU ŠTA OVAKO LEPA ŽENA URADI OD SEBE: Jeleni Bačič Alimpić ovo baš NIJE TREBALO!(FOTO)

Jelena Bačić Alimpić, tokom godina drastično je promenila izgled, a komentari su da sada izgleda gotovo neprepoznatljivo!

Star look
Autor:
SVI SE PITAJU ŠTA OVAKO LEPA ŽENA URADI OD SEBE: Jeleni Bačič Alimpić ovo baš NIJE TREBALO!(FOTO)
Foto: ATA Images

TV voditeljka i spisateljica, poznato tv lice dugi niz godina je javna ličnost. Vodila je poznato tok šou program, gde je uvostila gotovo sve koji nešto znače na srpskoj i regionalnoj janoj sceni i bila veoma uspešna u svom poslu.

Nakon što je odlucila da se povuče sa malih ekrana, Jelena se oprobala u pisanju, što joj je, bar ako je suditi po tiražima - pošlo za rukom. Objavila je nekoliko romana, koji su postali bestseleri.

Jelena je, naravno, kao i svi mi - u međuvremenu ostatila, ali ne bismo mogli da kažemo graciozno i sa dostojanstvom.

Naime, spisateljica je, sudeći po fotografijama, utadila znacajan broj estetskih intervencija i tretmana, pa se njen izgled sada moze slobodno definisati kao prilično i vrlo vidno “plastičan”.

Korekcije su vidne i značajne, a posebno se primećuju kada se uporede slika pre i slika posle estetkih intervencija.

Jelena na drugoj slici izgleda, naduveno, podbulo, a jagodice i usta su, malo je reci prenaglašeni.

Daleko od toga da osuđujemo estetske intervencije, ali Jeleni zaista nije trebala ovolika kolicina “plastike”, pre svega jer je prirodno lepa žena, za sta je dokaz slika pre intervencija. A ako je vec želela da ublaži znake starenja, morala je to da učini malo diskretnije i sa malo više stila i mere, kao bismo očekivali od žene njenog renomea.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs