NJOJ JE SUPER

AKO VAM JE FRKA KAKO ĆETE OVOG LETA U BIKINI, UČITE OD PLUS SAJZ MODELA-KLAUDIJE:Sve kipti, a ona bez truna blama!(FOTO)

Klaudija Florans je plus sajz model i živi dokaz toga šta znači ne stideti se svog tela

Zanimljivosti
Autor:
AKO VAM JE FRKA KAKO ĆETE OVOG LETA U BIKINI, UČITE OD PLUS SAJZ MODELA-KLAUDIJE:Sve kipti, a ona bez truna blama!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Mnoge žene pred letnju sezonu imaju "panične napade" zbog zadnjice koja se opustila, celulita koji se nakupio tokom zime, opuštenih trbušnjaka ili kojeg kilograma viška. Mnoge žene, ali ne i Klaudija.

Ona je plus sajz model i na svom Instgram profilu redovno objavljuje slike i snimke u najrazličitijim modnim kombinacijama, ali one koje posebno privlače pažnju i izazivaju komentare su njene sliku u bininiju.

Naime, Klaudija se ni najmanje ne stidi svog tela, pa ni veoma "popunjenih" nogu na kojima su izražene naslage celulita, a koža i mišiću su opušteni i vidno "mlohavi".

Klaudija svaki bikini, bez obzira na svoju težinu i građu, nosi kao da je Alesandra Ambrosio lično - ne skida osmeh sa lica, ponosno šeta plažom i pozira pred kamerom i fotoaparatom.

Da li je ovo ukusno i estetski privlačno ili ne- i da li bi trebalo da se na ovaj način maltene propagira morbidna gojaznost, ostavljamo vama da prosudite.

Pogledajte neke od njenih snimaka:

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs