LINDA EVANĐELISTA

IZOBLIČENA MANEKENKA PROGOVORILA O NOĆNOJ MORI KROZ KOJU PROLAZI: Ne mogu više ovako da živim! (FOTO)

U ekskluzivnom intervjuu, za časopis People modna ikona je otvareno govorila o kozmetičkoj proceduri za koju kaže da ju je "brutalno unakazila" i borbi da se vrati u normalan život.

Star look
08:40h Autor:
IZOBLIČENA MANEKENKA PROGOVORILA O NOĆNOJ MORI KROZ KOJU PROLAZI: Ne mogu više ovako da živim! (FOTO)
Linda Evanđelista, Foto: Profimedia

Godinama unazad pričalo o drastično promenjenom izgledu Linde Evanđelista, a nedavno je izdala i zvanično saopštenje povodom toga. Sada je ispričala kako je tretman cool sculpting trajno deformisao i kako je to uticalo na njen život: "Volela sam da budem na modnoj pisti. Sada se bojim da ne naletim na nekoga koga poznajem. Ne mogu više da živim u sramoti. Dosta mi je skrivanja. Spremna sam konačno da progovorim", rekla je Linda.

NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA PROŠETALA NJUJORKOM: Rodila TROJE DECE, povratila liniju pojavila se - NIKAD LEPŠA! (FOTO)

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

Cool sculpting je tretman za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji deluje po principu kriolipolize, odnosno jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminiše masne ćelije.

Manekenka je govorila i o emocionalnom i fizičkom bolu koji je bacio senku na njen život poslednjih godina, nakon što kako tvrdi CoolSculpting – popularna procedura zamrzavanja masti ostavila "trajno deformisanu" i "brutalno unakaženu": "Pokušala sam to sama da popravim, misleći da radim nešto pogrešno. Došlo je do situacije kada sam prestala da jedem, mislila sam da gubim razum", priznala je. U junu 2016. godine napokon je odlučila da poseti lekara koji joj je rekao da joj nikakva dijeta ni vežbanje neće pomoći", izjavila je.

Dijagnostikovana joj je paradoksalna hiperplazija masnog tkiva, odnosno nuspojava nakon tretmana u kojem proces zamrzavanja uzrokuje zgušnjavanje i širenje zahvaćenog masnog tkiva. Evanđelista je naposletku bila na dve liposukcije, ali tvrdi kako joj ni to nije pomoglo: "Nije bilo nimalo bolje. Izbočine su izbočine. Ne gledam se u ogledalo. Oduvek sam znala da ću ostariti i znam da postoje stvari kroz koje telo prolazi. Ali jednostavno nisam mislila da ću izgledati ovako. Ne prepoznajem se fizički, ali se više ne prepoznajem ni kao osobu. Linde Evanđeliste kao supermodela više nema", priznala je Linda.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs