Od lepotice nije ostalo ništa

TARA (46) JE NEKAD BILA OLIČENJE SEKSEPILA, A SADA JE SVI IZBEGAVAJU: Priča se da je Holivud bio prevelik zalogaj za nju

Tara Rid je slovila nekada za seks bombu, a sada je zabrinula fanove svojm izdanjem.

Celebrities
11:28h Autor:
TARA (46) JE NEKAD BILA OLIČENJE SEKSEPILA, A SADA JE SVI IZBEGAVAJU: Priča se da je Holivud bio prevelik zalogaj za nju
Foto: Profimedia

Američka glumica Tara Rid (46) već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, ali sada je uslikana na ulicama Los Anđelesa u društvu svog partnera Nejtana Montpetita-Hovara.

Par je bio na romantičnoj večeri, ali glumičino izdanje nakon toga zabrinulo je obožavatelje. Naime, Tarin pogled bio je zabrinjavajući, a u jednom trenutku dečko je morao da je i pridržava.

Tara Rid
foto: Profimedia

Tara je nedavno sve putem društvenih mreža uveravala da je dobro, ali najnovije fotografije ne idu tome u prilog.

Tara Rid
foto: Profimedia

Inače, Tara je stekla popularnost igrajući u kultnoj komediji "Američka Pita", a od bujnih atributa koje su joj donele titulu seks-bombe danas je malo toga ostalo. Ovo nije prvi put da je Tara uslikana u ovakvom izdanju. Štaviše, često je na meti kritika zbog ispijenog izgleda.

Takođe, privukla je pažnju javnosti i zbog estetskih zahvata koje je radila. Priča se da je bila na operaciji lica kao i da redovno ide na tretmane botoksa. Šuškalo se i o njenoj zavisnosti.

Tara se svojevremeno družila sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardšijan sa kojima se često zabavljala po klubovima.

Poslednjih godina bavi se produciranjem, glumu je zapostavila, ali mogla bi se pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to nije potvrđeno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs