NEPREPOZNATLJIVA

OD ONE LEPOTICE NIJE OSTAO NI TRAG: Alkohol i brojne plastične operacije su joj potpuno uništile lice! (FOTO)

Nekada je nestvarnom lepotom plenila, danas Karla Bruni ne liči na sebe

Star look
17:37h Autor:
OD ONE LEPOTICE NIJE OSTAO NI TRAG: Alkohol i brojne plastične operacije su joj potpuno uništile lice! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekada je 52-godišnja Karla Bruni bila top-model, kantautor i pevačica. Danas je supruga bivšeg francuskog predsednika, ali i dalje snima albume. Italijanku je nekada krasila zadivljujuća lepota, ali nažalost, podlegla je brojnim operacijama, botoksu i sličnom, zbog čega je danas vidno izobličena. U braku sa Sarkozijem je od 2008. godine. Njeni medijski istupi danas su vrlo retki, pa je sve iznenadio intervju za britanski "Telegraf" u kojem je progovorila o karantinu sa porodicom, ali i problemima sa alkoholom.

"Kad pijem preterujem. Razmišljala sam, ako provedem karantin pijući alkohol, gotova sam, mrtva sam. Ne znam da budem umerena", rekla je Karla Bruni i dodala kako je uspela da u toku karatina prevaziđe ovaj problem.

Do svoje 20. godine Karla Bruni je bila među 20 najbolje plaćenih modela na svetu, a zavela je brojne poznate i starije muškarce. Bila je sa Mikom Džegerom i Erikom Kleptonom, a za njom su uzdisali muškarci širom sveta.

Kejt Midlton nasmejana i opuštena: Da li se to vojvotkinja napokon malo ugojila? (FOTO)

Ni javnost nije mogla da se zasiti njene lepote i šarma, a upućeniji izvori tvrde da je Sarkozija zaludela već pri prvom susretu 2007. godine. Šuškalo se da je zavela i američkog predsednika Donalda Trampa, a mediji često znaju da komentarišu da njegova sadašnja supruga Melanija Tramp neodoljivo podseća na Karlu Bruni.

O njenoj lepoti se pričalo, a gde god bi se pojavila izazivala bi veliku pažnju. U želji da zadrži mladoliki izgled Karla je preterala sa plastičnim operacijama, pa je od one lepote ostala samo bleda senka.

Kad imaš puno novca, a malo stila to izgleda ovako: Verenica Kristijana Ronalda napravila pravu modnu katastrofu! (FOTO)

Karla Bruni
foto: Profimedia

Osim toga, prevelika upotreba alkohola je ostavila traga na njenom licu.

1 / 7 Foto: Printscreen Youtube / CelebrityPlasticSurgeryXP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs