ŽIVOT KAO SA FILMA

ZBOG IZGLEDA JE GODINAMA PONIŽAVALI, DANAS ZARAĐUJE MILIONE I ŽIVI SVOJ SAN: Neverovatna sudbina najbogatije plavuše!

Uspeh je najbolja osveta

Vip priča
Autor:
ZBOG IZGLEDA JE GODINAMA PONIŽAVALI, DANAS ZARAĐUJE MILIONE I ŽIVI SVOJ SAN: Neverovatna sudbina najbogatije plavuše!
Foto: Profimedia

Kjara Feranji jedna je od najuspješnijih i najpopularnijih manekenki i influenserki koja iz dana u dan beleži nove poslovne uspehe. Na Instagramu je prati preko 25 miliona ljudi, na računu ima milione i savršen porodični život. Međutim, nije uvek bilo tako...

34-godišnja Kjara se osvrnula na svoje detinjstvo i početak karijere kada niko nije želeo da sarađuje sa njom. Govorila je i o traumatičnom detinjstvu kada su je vršnjaci ponižavali i zadirkivali zbog izgleda.

S obzirom da je bila izrazito viosoka, pa se isticala iz grupe svojih vršnjaka često je bila meta podsmeha. Kako je sama jednom prilikom priznala, uvrede na račun njenog izgleda su je povređivale, ali su je i ojačale i napravile od nje upornu i jaku osobu.

I kada je počela da se bavi poslom i pokrenula svoj modni blog nailazila je napodsmehe i zatvorena vrata. Niko nije želeo da sarađuje sa njom, a mnogi su joj otvoreno govorili da nikad neće uspeti.

"Pre 12 godina, kada sam započela karijeru, gledala sam na Vogue i tadašnju glavnu urednicu kao na jedan svet koji je daleko od mene. Za mene je to bio jedan mali krug kreativnih ljudi, jer sam bila tek na početku ovog ludog putovanja i nisam imala nikakve veze. Na prvim revijama na koje sam bila pozvana sedela sam daleko od piste, gde nisam ni videla sve dobro, dok su svi važni ljudi sedili u prvim redovima. Danas, kada sam se našla na naslovnici magazina Vogue Italia, osećam da sam ponosna na onu devojčicu koja je pokrenula svoj blog 2009. godine. To je san koji se ostvario nakon puno odricanja i teškog rada. Ovo nije prva naslovnica koju sam snimila za Vouge, ali je jedna od najvrednijih", napisala je Kjara.

Svet je za Kjaru Feranju prvi put čuo pre više od deset godina, kada je iz zabave odlučila da pokrene blog "theblondesalad.com", na kojem je objavljivala fotografije iz rodnog Milana.

Vrlo brzo devojčica koju su svi ponižavali postala je jedna od vodećih modnih blegerki u svetu.

2013. godine preselila se u Los Anđeles, a Forbes ju je uvrstio na spisak najutiajnijih osoba u modnoj industriji mlađih od 30 godina.

Danas živi u raskošnoj vili i zarađuje milione. Ona je dokaz da se sve uz malo volje može postići u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs