LJUBAV NA PRVOM MESTU

ZBOG TEŠKE BOLESTI SUPRUGE POVUKAO SE IZ JAVNOSTI: Nećete verovati kako danas izgleda i šta radi Čak Noris! (FOTO)

Legendarni Čak Noris danas slavi 82. rođendan

Vip priča
Autor:
ZBOG TEŠKE BOLESTI SUPRUGE POVUKAO SE IZ JAVNOSTI: Nećete verovati kako danas izgleda i šta radi Čak Noris! (FOTO)
Foto: Profimedia

Čak Noris (82) nije ni slutio da će postati glumac, a još manje da će biti legenda i jedn od najpopularnijih ličnostu u celom svetu. Međutim, ljubav prema borilačkim veštinama odvela ga je na ovaj, neočekivani put.

Tokom 1950-ih i 1960-ih godina dok je služio vojni rok, počeo je da proučava borilačke veštine. Nakon odsluženja vojnog roka, ne samo da je postao karate prvak, već je otvorio i niz karate studija u kojima je radio kao trener brojnim slavnim ličnostima. Upravo su ga te veze sa slavnim osobama inspirisale da se i sam okuša u glumi. Prijteljstvo sa legendarnim Brus Lijem rezultirao je pojavljivanjem u filmu "Enter the Dragon".

Nakon prvog filma, usledile su nove uloge i put ka slavi bio mu je otvoren. Tokom 70-ih i 80-ih postao je jedna od najvećih akcijskih zvezda na velikom platnu, ali uloga koju mu je obeležila život usledila je dvadesetak godina kasnije. Reč je o Walkeru, teksaškom rendžeru. Istoimena serija emitovala se osam godina i pretvorila ga u kultnu pojavu.

Čak Noris
foto: Profimedia

Čak Norisa gotovo više niko ne viđa u javosti.

Od njegove posljednje filmske uloge prošlo je gotovo 10 godina, a za odsustvo sa filmskog platna ima dobar razlog.

Naime, 2017. godine, njegova supruga Gena obolela je od misteriozne bolesti, za koju se ispostavilo da je zapravo reumatoidni artritis. Zbog greške lekara sve se iskomplikovalo. Gena je počela da oseća bolove u zglobovima, slabost, bolove u rebrima i drhtanje celog tijela. Izgubila je 15 kilograma i morala da se hraniti dečjom hranom jer je teško gutala.

Gena se konačno oporavila u jednoj klinici u Nevadi, ali njen suprug je ipak napustio Holivud kako bi se brinuo o njoj. Protiv lekara je podneta tužba, ali su ipak odustali od suđenja 2020. godine.

Čak Noris se dosta promenio, pa više nije nalik onom mišićavom heroju kakvog ga pamtimo. S obzirom da je proslavio 82. rođendan, to je potpuno razumljivo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs