princeza šarlin od monaka

NAJTUŽNIJA PRINCEZA UPLAŠENA: Zbog OVOGA se uopšte neće vraćati u Monako?

Princeza Šarlin od Monaka već neko vreme nalazi se na lečenju u ustanovi u Švajcarskoj, a sve manje se zna kakva će biti njena budućnost.

Šuška se
Autor:
NAJTUŽNIJA PRINCEZA UPLAŠENA: Zbog OVOGA se uopšte neće vraćati u Monako?
Foto: Profimedia

Zdravstveno stanje najtužnije princeze na svetu Šarlin od Monaka (44) već nekoliko meseci zabrinjava javnost. Naime, veoma brzo nakon što se u Monako vratila iz Južnoafričke Republike, hospitalizovana je zbog lošeg psihičkog stanja.

Nedavno je o njenom zdravlju progovorio suprug princ Albert od Monaka koji je naslutio da njeno lečenje u privatnoj klinici u Švajcarskoj napreduje.

'Princeza Šarlin se osjeća mnogo bolje. Nadam se da će se vrlo brzo vratiti kući', rekao je princ za People.

Kako pišu neki mediji, princeza konačno dobro spava i trezveno razmišlja, dok neki dodaju da povratak u Monako za nju više nije opcija. Naime, ono o čemu sanja je miran život sa 7-godišnjim blizancima sinom Žakom i ćerkom Gabrijelom daleko od zidina palate.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

"Shvatila je da za nju ne bi bilo ni najmanje dobro da se vrati u Monako', otkrio je izvor blizak Šarlin za Voici.

Navodno je upravo jedan od glavnih razloga njenih psihičkih problema život pun pritisaka u Monaku. Nedostaje joj Južnoafrička Republika, a nije ni tajna da se u visoko monegaško društvo nikada nije u potpunosti uklopila.

Majčinsku figuru nadomestila je njihova tetka, princeza Karolin, ali mnogi misle da su njeni stavovi ipak previše konzervativni. Upravo zbog toga princeza Šalrin se plaši da bi njeni blizanci mogli živeti u zlatnom kavezu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs