ŽIVOTNA PRIČA

OTIŠLA NA PLIVANJE I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATILA! NA BRODU OSTAVILA SAMOG SINA(4): Bivši muž sada živi sa njenom sestrom!

Kada je stradala imala je samo 33 godine. Imala je velike snove, kako u vezi s privatnim životom, tako i karijerom, međutim, sudbina je imala drugačiji plan...

Vip priča
10:34h Autor:
OTIŠLA NA PLIVANJE I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATILA! NA BRODU OSTAVILA SAMOG SINA(4): Bivši muž sada živi sa njenom sestrom!
Foto: Profimedia

Američka glumica Naja Rivera svet je osvojila još kao devojčica, prvi put se na malim ekranima pojavila kada je imala samo 4 godine. Ono što je intrigiralo publiku nisu njene uloge, već privatni život, koji je bio turbulentan.

Na leto 2020. godine, njen život je iznenada prekinut kada je stradala dok je sa sinom čamcem obilazila zaliv. Imala je samo 33 godine.

Veliku popularnost stekla je ulogom u seriji "Glee". Za ovu ulogu je osvojila brojne uloge, uključujući SAG i ALMA, kao i dve nagrade Gremi, kao i nominacije za prestižnu nagradu Brit.

Dve godine nakon pojavljivanja u seriji potpisala je i diskografski ugovor s kućom Columbia Records, ali nije stigla da objavi strudijski album kako je planirala. Singlom "Sorry" iz 2013. ipak je završila na nekoliko relevantnih top-listi, a svojim glasom je očarala publiku.

PELE JE ZBOG JEDNE VESTI OSEDEO PREKO NOĆI: U prvom trenutku ne osećaš ništa. Kao kad se posečeš pa ne boli odmah!

Naja Rivera
foto: Profimedia

Burni tinejdžerski dani

U memoarima koje je objavila 2016. godine priznala je da se tokom tinejdžerskih dana borila sa anoreksijom, ali i sa naglim promenama rasploženja i depresijom.

Još jedan težak period je usledio nakon pobačaja od kojeg se teško psihički opravila, priznala je u svojoj knjizi.

"Bila sam zaista izgubljeno dete", opisala je ona period odrastanja i tinejdžerskih dana.

Dok je snimala seriju "Gli", uplovila je u vezu sa kolegom Markom Selingom koja joj je donela samo nevolje. Naime, Mark ima debeli kriminalni dosije. Ova turbulentna veza je glumici donela samo nevolje, a okončala je vrlo brzo.

Nakon ove veze, nakratko je sreću pronašla kraj Big Sina, međutim, ni ova veza nije opstala, a Naja je za raskid saznala iz medija. Kako je govorila on je obajvio na internetu da više nije sa njom, a pre toga nije joj ni spomenuo raskid.

MENADŽERKA OTKRILA GNUSNE DETALJE IZ ŽIVOTA TOMA KRUZA: Nasilnik opsednut izgledom! (FOTO)

Naja Rivera
foto: Profimedia

Problem sa nasilničkim ponašanjem

Za nekadašnjeg supruga Rajana Dorsija udala se 2014. i razvela posle četiri godine zbog svog problema sa nasilničkim ponašanjem za koje je bila optužena.

Naime, ona ga je tokom porodične šetnje udarila po glavi i telu. Kada je nakon hapšenja svedočila na sudu, glumica je na pitanje da li priznaje krivicu, odgovorila: "Da, časni sude".

Jeziva sudbina i prerana smrt

Naja Rivera nestala je 8. jula 2020. godine dok je na jezeru Piru bila na izletu sa svojim četverogodišnjim sinom Džozijem. Mališana su pronašli na brodu kako spava, a na sebi je imao prsluk za spasavanje, dok od glumice nije bilo ni traga, ni glasa. Pronađena je nakon 5 dana potrage i vesti su bile užasne. Glumica se utopila, a kako je kasnije rečeno, nije umela da pliva.

NEKAD JE ZARAĐIVAO MILIONE, DANAS ŽIVI U ŠTALI I TRPI NESNOSNE BOLOVE: Slavnog glumca teška bolest potpuno uništila!

Naja Rivera
foto: Profimedia

Skandali i nakon smrti

Nakon glumičine smrti svet je obišla vest da se nejna rođena sestra, Nikajla Rivera uselila u dom Najinog bivšeg supruga. Prema rečima Rajana, Nikajla je tu kako bi mu pomagala oko odgajanja sina, jer je on tako tražio i dodao da nema vremena za zlobne komentare i da ga ne zanima kako to sve izgleda drugima.

KUPUJE KUĆE KOJE SU PRIPADALE PLEMIĆIMA, PRAVI ŠERPE OD ZLATA I DIJAMANATA: Ovako živi najbogatiji SRBIN - FILIP CEPTER!

Nikajla Rivera
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs