RAZVOD JE DOBRO UNOVČILA

NAKON RAZVODA POSTALA BOGATIJA I OD KRALJICE ELIZABETE: Dok bivši pati za njom,ona obilazi egzotične destinacije! (FOTO)

Ona se ne kaje nimalo zbog odluke

Vip priča
Autor:
NAKON RAZVODA POSTALA BOGATIJA I OD KRALJICE ELIZABETE: Dok bivši pati za njom,ona obilazi egzotične destinacije! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kirsti i Ernesto Bertareli su se upoznali pre više od 2 decenije, a u braku su proveli 21 godinu. Dobili su troje dece, a za javnost bili su simbol savršenog braka. Međutim, izgleda da nije sve bilo tako idilično u njihovom odnosu.

U avgustu 2021. godine oni su podneli zahtev za razvod braka, a ova parnica proglašena je za jednu od najskupljih u Velikoj Britaniji. Kristi je iz ove veze izašla bogatija za 350 miliona funti, piše Dejli Mejl.

Iako su hteli da se razvedu u tajnosti, mediji su ipak saznali za njihov plan, pa je to bila glavna vest. Nakon što je sve dospelo u javnost, oni suse oglasili zajedničkom porukom.

"Ernesto i Kirsti Bertareli sa tugom potvrđuju da su se razveli. Odluka je bila zajednička, a rastanak prijateljski", rekao je njihov portparol.

To je nekadašnju mis Velike Britanije učinilo najbogatijom razvedenom Britankom u istoriji, a sada raspolaže sa više novca nego i sama kraljica Elizabeta, Mik Džeger, Ed Širan, Adel... Kirsti je dobila i kuću pored Ženevskog jezera u Švajcarskoj, koja vredi 52 miliona funti, kao i vikendicu od 8 miliona funti u švajcarskom skijalištu Gstad.

Inače, Kirsti je 1988. bila Mis Velike Britanije, a iste godine na Izboru za Mis sveta zauzela je mesto druge pratilje. Ipak, manekenska karijera joj je brzo dosadila pa je počela da se bavi i pevanjem i komponovanjem.

Nakon razvoda, Kirsti uživa punim plućima, troši pare i posećuje egzotične destinacije. Svoje pratioce na Instagramu redovno izveštava o dnevnim aktivnostima i mestima koje posećuje. Čini se da joj je razvod i te kako prijao, dok mediji pišu da Ernesto ne može da je preboli još uvek i da pokušava ponovo da je osvoji.

Da li će Kirsti dati novu šansu braku, ostaje da vidimo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs