LEA MIŠEL

SVI SU TUGOVALI SA NJOM DOK SE NIJE SAZNALO KAKVA JE: Dečko joj je tragično preminuo, a o njoj isplivali užasi! (FOTO)

Lea Mišel najpoznatija je kao zvezda serije 'Glee' koja joj je donela veliku ljubav, a poslednjih godina se našla usred skandala.

Šuška se
Autor:
SVI SU TUGOVALI SA NJOM DOK SE NIJE SAZNALO KAKVA JE: Dečko joj je tragično preminuo, a o njoj isplivali užasi! (FOTO)
Lea Mišel, Foto: Profimedia

Leu Mišel (35) zavoleli su milioni zbog uloge u seriji 'Glee' i tugovali su s njom kada je preminuo njen dečko Kori Montit, a mnogima je pala u očima pre dve godine kada su saznali da je zlostavljala kolege.

Glumica je privukla pažnju fotografa i fanova u subotu pri dolasku na reviju modnog brenda 'Alice + Olivia' na Nedelji mode u Njujorku. Bila je obučena u beli komplet, suknju i sako koje je ukombinovala s crnom košuljom i sandalama na štiklu i zlatnom torbicom.

Lea nije skidala osmeh s lica i rado je pozirala fotografima. Takođe je s radošći potpisivala autograme i slikala selfije s obožavateljima.

Inače, sa Mišel su saosećali milioni ljudi širom planete kada je preminuo njen dečko Kori kojeg je upoznala na setu popularne serije 'Glee'. Na početku svoje saradnje su bili oboje zauzeti pa su tek četiri godine kasnije objavili vest da su u vezi.

Lea je često isticala da je presrećna i zaljubljena, a onda je njen dečko Kori pronađen mrtav 13. jula 2013. u hotelskoj sobi Fairmont Pacific Rima u Vankuveru. Presudila mu je kombinacija alkohola i heroina.

Glumica je 2018. pronašla sreću s modnim direktorom Zendajem Reihom (38), a venčali su godinu dana kasnije. Supružnici su dobili sina Evera Lea u avgustu 2020.

Mišel se i u maju 2020. našla usred skandala jer su je koleginice iz serije 'Glee' optužile za zlostavljanje tokom snimanja.

Lea Mišel
foto: Profimedia

'Sećaš li se kad si mi prvi angažman na televiziji pretvorila u živi pakao? Jer ja nikad neću zaboraviti... Mislim da si rekla svima da bi mi se po*rala u periku ako bi imala priliku', otkrila je Samanta Ver.

Podržali su je i Aleks Nivel , Amber Rajli i Dabier Snel. 'Devojko, nisi mi dala da sednem za sto sa ostalima jer si rekla da ne pripadam tamo. Je*i se', poručio joj je Dabier.

Lea se izvinila zbog svog ponašanja javno na Instagramu, ali to joj nije pomoglo da vrati svoj pređašnji imidž jedne od omiljenih holivudskih glumica.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Lea Mišel