NEKAD I SAD

NEKAD JE ZARAĐIVAO MILIONE, DANAS ŽIVI U ŠTALI I TRPI NESNOSNE BOLOVE: Slavnog glumca teška bolest potpuno uništila!

Živi kao vuk samotnjak, daleko od civilizacije

Vip priča
Autor:
NEKAD JE ZARAĐIVAO MILIONE, DANAS ŽIVI U ŠTALI I TRPI NESNOSNE BOLOVE: Slavnog glumca teška bolest potpuno uništila!
Foto: Profimedia

Veliku popularnost je stekao u serijalu filmova o Hari Poteru u kojima je igrao lik Rubeusa Hagrida, a onda ga je zadeila teška bolest, pa se u javnosti gotov o više i ne pojavljuje.

Dok se zvezde Harija Potera hvale milionima koje im je serija filmova donela te su mnogi napravili vrlo uspešne karijere, glumac Robi Koltrejn (71) povukao se od očiju javnosti i preselio u brda u blizini Glasgowa. Živi u iznajmljenoj i adaptiranoj štali koju mesečno plaća 1.000 funti, piše Radar.

Popularni Hagrid se već godinama unazad bori sa osteoartritisom zbog čega nije u stanju hodati, a bolovi koje svakodnevno oseća su ponekad neizdrživi.

- Robi je u konstantnim bolovima već godinama, a koleno mu sve više propada. U invalidskim kolicima su ga doveli i odveli sa događaja, što je bio veliki šok za fanove koji su navikli da gledaju kao snažnog i visokog Hagrida. Sve ga to mnogo frustrira, ali se nada da će se vratiti na noge nakon operacije - ističe izvor blizak Koltrejnu.

IZOBLIČENA MANEKENKA PROGOVORILA O NOĆNOJ MORI KROZ KOJU PROLAZI: Ne mogu više ovako da živim! (FOTO)

Robi Koltrejn
foto: Profimedia

Njegov najbliži komšija i stanodavac, Endru Edmonston (50), rekao je da nije video glumca poslednje četiri godine.

- "Povučen" je definitivno reč kojom bih opisao Robija. On je naš komšija i zapravo nam je njegova štala najbliža od naših 11 farmi, ali od njega već godinama nema ni "k" od komšije. Pre mnogo godina viđali smo ga na privatnim večerama, ali to je sada prestalo - rekao je Edmonston.

- On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je 'ne' - objasnio je Edmonston.

Ovako danas izgleda:

INSTAGRAM MI BRIŠE PROFIL JER SAM PREVIŠE LEPA: Žene me mrze, nemam drugarice jer me njihovi muževi žele! (FOTO)

Robi Koltrejn
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs