ROSAURU IZ KASANDRE NE BISTE NIKADA PREPOZNALI: Bila je najomraženija kućna pomoćnica u Srbiji, a evo kako danas izgleda

Rosaura iz Kasandre danas izgleda neprepoznatljivo, a njena biografija je neverovatno bogata.

Celebrities
Autor:
ROSAURU IZ KASANDRE NE BISTE NIKADA PREPOZNALI: Bila je najomraženija kućna pomoćnica u Srbiji, a evo kako danas izgleda
Kako danas izgleda sluškinja Rosaura iz Kasandre?, Foto: printscreen/youtube

Ne sumnjamo da je više od polovine Srba veče premijere serije Kasandra provelo "prikovano" ispred ekrana, a nakon nje počela je prava pomama za latino sapunicama.

Mnogima je i danas ovo omiljena serija, a imali smo prilike da vidimo kako danas izgleda Kasandra, odnosno lepa Koraima Tores i Osvaldo Rios, glavni likovi, a upečatljivu ulogu imala je i čuvena sluškinja Rosaura Osario.

Kasandra je bila omiljena serija u Srbiji
Kasandra je bila omiljena serija u Srbiji foto: Printscreen Youtube / Kasandra EMDT

Marija Dolores Sančez Galjego, poznatija kao Loli Sančez, rođena je 1955. godine u Kordobi, u Španiji, a karijeru, koja traje skoro četiri i po decenije, počela je u Venecueli. Na pozorišnoj sceni debitovala je još 1977, kada je snimila prvu telenovelu. Njena radna biografija je bogata, ali najveću slavu donela joj je, naravno, „Kasandra“.

Najveću slavu donela joj je upravo Kasandra
Najveću slavu donela joj je upravo Kasandra foto: Printscreen/youtube

Početkom milenijuma Loli se povukla iz velikih televizijskih projekata i posvetila se pozorištu. Pored glume, pokazala je izuzetan talenat i na drugim poljima, te je studirala dizajn i bavila se crtanjem, jedno vreme je i pevala, a radila je i kao predavač na na Fakultetu lepih umetnosti u Karakasu.

Od snimanja popularne telenovele prošle su tri decenije, a sigurno je ne biste prepoznali na sadašnjim fotografijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs