BILA JE PRVI SUPERMODEL NESTVARNE LEPOTE: Godinama je zavisna od OPERACIJA, od botoksa se iskrivila i jedva OTVARA OČI

Dženis Dikinson imala je zavidnu manekensku karijeru, a onda je postala zavisna od plastičnih operacija

Celebrities
Autor:
BILA JE PRVI SUPERMODEL NESTVARNE LEPOTE: Godinama je zavisna od OPERACIJA, od botoksa se iskrivila i jedva OTVARA OČI
Bila je prvi supermodel, a onda je uništila lice, Foto: AFC / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dženis Dikinson nekad je bila slavni supermodel i seks-simbol za kojim su muškarci širom sveta uzdisali, a mnoge žene su želele da izgledaju poput nje.

Jednom prilikom snimljena je tokom šetnje sa svojim mužem Robertom Gernerom (72) i njihova dva psa po parku u Los Anđelesu. Dženis je pokušavala da sakrije svoje lice unakaženo operacijama pod šeširom i sunčanim naočarima, ali nije baš bila uspešna u tome.

Dženis Dikinson ne liči na sebe od operacija
Dženis Dikinson ne liči na sebe od operacija foto: Profimedia

Povremeno objavljuje svoje fotografije na Instagramu, a poslednja iz mlađih dana. U julu prošle godine podelila je fotografiju svog lica izbliza koje je izgledalo potpuno drugačije od paparaco fotki. Zbog toga je mnoge podstakla na razmišljanja je li uspela popraviti štetu na licu novim zahvatima.

Dženis danas ima 68 godina, može se pohvaliti fit figurom, ali s druge strane očigledno je da je previše puta otišla pod nož. Njeno lice je zategnuto do te mere da Dženis jedva drži oči otvorene, dok su njena usta krajnje izdeformisana.

Inače, Dženis je bila najplaćeniji model 70-ih godina, ali nakon toga je uništila svoje lice zbog opsednutosti plastičnim operacijama.

Sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice uticajnih magazina - samo se na naslovnici "Vogue" našla 37 puta. Ali želja za večnim ladolikim izgledom bila je jača od svega, zbog čega se Dženis podvrgla nizu plastičnih operacija i tako uništila svoju prirodnu lepotu.

Dženis Dikinson potpuno se upropastila operacijama
Dženis Dikinson potpuno se upropastila operacijama foto: Profimedia

Manekeka je danas u braku sa šest godina starijim psihijatrom Robertom Gernerom, kog je upoznala 2012. godine na sastanku na slepo.

Upravo je Gerner ovoj dami bio najveća podrška dok se lečila od raka dojke 2016. godine i prolazila kroz hemoterapije, a nakon što su prebrodili ovu krizu razmenili su bračne zavete.

Uz Dženis se veže i skandal u koji je uključen slavni glumac Silvester Stalone. Stalone je početkom 90-ih već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flevin, a onda joj je pismom "saopštio" da raskida s njom zbog Dženis.

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu, a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je tako dobila njegovo prezime nakon rođenja.

Dženis je bila u vezi sa Silvesterom Staloneom
Dženis je bila u vezi sa Silvesterom Staloneom foto: Profimedia

Glumac i Dženis bili su vereni šest meseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka porodila, razišli su se, jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savanin otac. Nakon toga, Dženis je iznenadila javnost kada je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana.

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa iz braka s televizijskim producentom Sajmonom Fildsom.

1 / 6 Foto: FC / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs