ČUVENA KASANDRA NA PRAGU 6. DECENIJE IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Pozirala je bez šminke i svi se pitaju kako je ovo moguće

Koraima Tores na našim prostorima najpoznatija je po ulozi Kasandre, a glumica se od tada nije puno promenila.

Celebrities
09:59h Autor:
ČUVENA KASANDRA NA PRAGU 6. DECENIJE IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Pozirala je bez šminke i svi se pitaju kako je ovo moguće
Kako danas izgleda Kasandra?, Foto: Printscreen/youtube

Planetarno popularna glumica Koraima Tores (49) proslavila se ulogom Kasandre, koja se kod nas prikazivala devedesetih godina i bukvalno su je svi gledali.

Glumica na svom Instagram profilu prikazuje porodičan način života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

Ovog puta Koraima je objavila video na kome pozira bez šminke, a mnogi su iznenađeni kako glumica na pragu šeste decenije izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama.

"I dalje si prelepa", "Svaka čast na izgledu", "Divna i prirodna, svaka čast", "Ništa se nisi promenila od uloge Kasandre", samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 340 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

Ako bacite pogled na glumičin profil, videćete da ona često objavljuje fotografije iz teretane i sa plaže, na kojima se vidi njena zanosna figura.

Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

Koraima veoma vodi računa o svom izgledu
Koraima veoma vodi računa o svom izgledu foto: Printscreen/instagram

Iako joj je uloga Kasandre donela planetarnu popularnost, Koraima je i nakon te serije bila veoma aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu.

Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i žive u Bogoti, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs