sofija vergara i džoi manganelo

ZABAVLJALA SE S OPASNIM KRIMINALCIMA, PREŽIVELA RAK I UBISTVO BRATA, PA SE UDALA ZA ALKOHOLIČARA: Danas joj svi zavide

Sofija Vergara i Džo Manganelo predstavljaju jedan od najlepših parova Holivuda, ali njihova priča nije laka

Vip priča
Autor:
ZABAVLJALA SE S OPASNIM KRIMINALCIMA, PREŽIVELA RAK I UBISTVO BRATA, PA SE UDALA ZA ALKOHOLIČARA: Danas joj svi zavide
Ljubavna priča Sofije Vergare i Džoa Manganelo, Foto: Profimedia

Za mnoge, oni su najlepši selebriti par. Ludi su jedno za drugim i odaju utisak da su zaljubljeni kao što su bili na samom početku veze, čak i više. U ovom braku oboje su se smirili a tajna njihove stabilnosti krije se u tome što lepi Džoi Manganelo nije ljubitelj izlazaka, stidljiv je i vreme uglavnom provodi igrajući video-igrice. To Sofiji savršeno odgovara jer je s njim našla mir i ljubav. Zajedno vežbaju, vole da idu na večere kod prijatelja i da obilaze nova mesta s dobrom hranom - to im je odmor za dušu. Ona je napunila 50 godina, on je četiri godine mlađi.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Upoznali su se još 2014. na jednoj večeri u Beloj kući. "Nisam mogao da prestanem da je gledam", ispričao je Džoi. Mediji su tada primetili da je zapravo najviše gledao u zadnjicu lepe Kolumbijke, a snimak se proširio svetom.

Jedva je dobio njen broj, a onda je odleteo u Nju Orleans da je izvede na večeru. Sofija je najpre oklevala. "Suviše je lep", mislila je. To je bilo tačno, Manganelo je bio zvezda HBO drame "True Blood", gde je glumio zgodnog vukodlaka.

U tom trenutku Vergara nije bila slobodna, jer je bila verena za biznismena Nika Leba. S njim je 2013. zamrzla svoja dva embriona, nazvana Ema i Izabela, nadajući se danu kad će ih doneti na svet.

eđutim, nakon raskida počela je višegodišnja borba ko će dobiti pravo na njih. Leb je želeo da ih implantira u surogat majku, Vergari to nije padalo na pamet. Selili su ih u Luizijanu, a zatim u Kaliforniju, gde se nalaze i danas.

Sofija i Džoi venčali su se 2015, na Havajima, romantično, uz zalazak sunca. "Kad znaš, jednostavno znaš, a mi smo znali odmah - vrlo, vrlo brzo", izjavio je glumac nakon venčanja, aludirajući na svoju prosidbu i dodavši da ju je zaprosio na španskom.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Sofija je već imala sina Manola iz ranog braka sa svojom ljubavi iz srednje škole. Nije imala ni 18 godina kad je 1991. Džo Gonzales postao njen muž.

Rastali su se dve godine kasnije i sama je odgajala dete. S bivšim mužem ostala je u sjajnim odnosima, ali je započinjala i romanse s ljudima koji su bili sa one strane zakona, kao što je osuđeni prestupnik Kris Pačelo. On se predstavljao kao biznismen, držao poznate klubove, družio se s Madonom, a Vergara mu je bila najozbiljnija veza.

Imala je i romansu s nekadašnjim kolumbijskim narko-bosom Andresom Lopezom Lopezom, iako to nikad nije zvanično potvrdila. Njen sin Manolo Gonzales je danas i sam poznati glumac, reditelj, model i kompletno sjajan momak, srcelomac koji je uvek uz svoju majku i prati je na sve dodele nagrada.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Sofija i njen Džo našli su sreću posle teških trenutaka koje su prošli u životu. On je nekada bio alkoholičar, ali više od 20 godina ne pije. Njen život prepun je tragedija. Pošto potiče iz bogate porodice u Barankilji, glumičin stariji brat Rafael ubijen je 1998. prilikom neuspelog pokušaja otmice. Vergara je u 28. godini doživela još jednu traumu: operisala je rak štitne žlezde. Srećom, on se kasnije u potpunosti povukao. A onda je njen mlađi brat Hulio deportovan iz Amerike u Kolumbiju, jer je ušao najpre u svet alkohola, a onda i narkotika, onih najtežih.

Sofija Vergara
foto: Profimedia

Nakon svih bura, Sofija i Džoi su našli zajedničku sreću, blistaju, i njihova veza je jedna od najčvršćih i najlepših u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs