BEZOBRAZNO JOJ JE MERKAO ZADNJICU DOK JE BILA VERENA ZA DRUGOG: Rasturio je tu vezu, a onda je zaprosio slavnu lepoticu

Glumica Sofija Vergara upoznala je svog sadašnjeg supruga na veoma neobičan način, a u tom trenutku je bila verena za drugog.

Celebrities
10:22h Autor:
BEZOBRAZNO JOJ JE MERKAO ZADNJICU DOK JE BILA VERENA ZA DRUGOG: Rasturio je tu vezu, a onda je zaprosio slavnu lepoticu
Uništio je vezu slavnoj glumici koja je postala njegova žena, Foto: Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najlepših glumica današnjice Sofija Vergara godinama uživa u skladnom braku sa suprugom Džoom Manganijelom, a njihova ljubavna priča počela je na veoma neobičan način.

Naime, njih dvoje su se upoznali u Beloj kući, na tradicionalnoj večeri koja okuplja poznate ličnosti, a lepa Sofija tada je bila verena za Nika Loeba.

Tom prilikom fotografi su uslikali Džoa kako stoji iza glumice i gleda njenu zadnjicu, a fotografija je ubrzo postala viralna.

Da, skroz ste me uhvatili – priznao je Džo za E! News.

Džo je na pravi pogled ostao očaran Sofijinom lepotom, ali nije shvatao da su simpatije obostrane.

- Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim. Imala je haljinu koja joj je tako dobro pristajala i nisam mogao da prestanem da je gledam – ispričao je glumac.

Džo se u Sofiju zaljubio na prvi pogled
Džo se u Sofiju zaljubio na prvi pogled foto: Profimedia

Nešto kasnije, preko kolege Džesija Tajlera Fergusona budući par je razmenio brojeve telefona, iako je bio ubeđen da je Vergara u to vreme bila zauzeta, a javnost je znala za njenu veridbu sa Nikom Loebom. Džo nije hteo da zadire u njihov odnos, a Sofija je ubrzo raskinula veridbu.

- U početku nisam želela da izlazim sa njim. Bio je suviše zgodan, a osim toga i mlađi od mene.Ubedio me je i “kliknuli” smo. Zapravo, bilo je super izlaziti sa njim – istakla je glumca.

Sofija i Džo verili su se nakon šest meseci zabavljanja
Sofija i Džo verili su se nakon šest meseci zabavljanja foto: Profimedia

Nakon što su šest meseci proveli zajedno, Džo je zaprosio Sofiju u decembru 2014. i ona je rekla "da". Da sve bude još romantičnije, zaprosio ju je u spavaćoj sobi tokom zajedničkog odmora, i još se potrudio da to učini na njenom maternjem španskom jeziku.

Sofija i Dži zaljubljeni su kao prvog dana
Sofija i Dži zaljubljeni su kao prvog dana foto: Printscreen/instagram

– Sunce je zalazilo iznad planina bacajući roze svetlost nad zalivom, imao sam taj prsten. Pogledao sam svaki prsten na svetu, a ovo je bio taj koji sam želeo. Spremio sam čitav govor na španskom. Zaprosio sam je dok sam klečao, na španskom jeziku, dok je sunce zalazilo. Bilo je neverovatno – ispričao je Džo jednom prilikom.

Par se venčao u novembru 2015. u Palm biču na romantičnoj ceremoniji o kakvoj je Sofija oduvek sanjala, a venčanju je prisustvovao i Sofijin sin Manolo, kojeg je glumica dobila sa svojim bivšim suprugom, Džoom Gonzalesom.

Sofija ne krije da je podjednako luda Džoom, a jednom prilikom se našalila i otkrila kako reaguje kad primeti da žene flertuju sa njenim suprugom: "Razumem ih. Ne krivim ih"!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs