LEGENDADRNA GLUMICA U 90. GODINI POZIRALA U KUPAĆEM KOSTIMU: Društvo joj je pravio 31 godinu mlađi suprug

Džoan Kolins u 90. godini pozirala je za društvene mreže u kupaćem kostimu u društvu supruga koji je od nje mlađi 31 godinu.

Celebrities
Autor:
LEGENDADRNA GLUMICA U 90. GODINI POZIRALA U KUPAĆEM KOSTIMU: Društvo joj je pravio 31 godinu mlađi suprug
Džoan Kolins u 90 godini pozirala u kupaćem, Foto: ACOVIDES-MOREAU / Bestimage / Profimedia

Legendarna holivudska glumica Džoan Kolins pohvalila se da je ovogodišnje božićne praznike provela u bikini izdanju, sunčajući se i kupajući u bazenu u svom domu na Beverli Hilsu.

89-godišnja Džoan pokazala je zavidnu liniju u jednodelnom kupaćem kostimu s leopard printom, dok je na licu imala šminku i sunčane naočare, a kosu je skupila u visoku punđu. Društvo joj je pravio 58-godišnji suprug Persi Gibson, s kojim je srećnom braku poslednjih 20 godina.

"Imala sam sjajan Božić na Beverli Hilsu, kupala sam s u bazenu i divno sam ručala", napisala je Džoan uz objavu.

"Izgledaš sjajno i srećno", "Kao da ne stariš", "Za nju su godine samo broj", "Seksi zauvek", "Predivno", "Uvek lepa", "Tako treba", "Uvek sam ti se divila. Otmena, lepa", pohvalili su je pratioci u komentarima.

Džoan i Persi upoznali su se 2002. godine u pozorištu, a holivudski producent, koji je od glumice mlađi 31 godinu, je njen peti suprug.

Džoan iz drugog braka ima dvoje dece, Taru i Aleksandra, dok je ćerku Katijanu Kas dobila s trećim suprugom Ronom.

U avgustu je u intervjuu za časopis Saga priznala da o sebi još uvek razmišlja kao o 40-godišnjakinji te time otkrila tajnu svoje lepote, tvrdeći da su godine nevažne jer joj je fokus na tome kako izgleda i kako se oseća.

Džoan Kolins uživa kraj svog supruga koji je mlađi 31 godinu
Džoan Kolins uživa kraj svog supruga koji je mlađi 31 godinu foto: Profimedia

Džoan je ranije ove godine proslavila 20. godišnjicu braka s Persijem, a tom priliko ga je nahvalila i dodala kako je prava srećnica što ga ima u životu.

"On se brine za sve. On se brine za moju decu i sve naše finansije. On je ljubav mog života. To je sjajan brak i sjajna veza", rekla je Džoan.

Džoan Kaže da su godine za nju samo broj
Džoan Kaže da su godine za nju samo broj foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs