HARALA JE MUZIČKOM SCENOM 90-IH, A ONDA JE NESTALA: Udala se u tajnosti, a svi se iznenade kada vide kako danas izgleda

Maja Marković bila je članica grupe "Luna", a onda se odjednom povukla sa javne scene - evo kako danas izgleda.

Celebrities
11:51h Autor:
HARALA JE MUZIČKOM SCENOM 90-IH, A ONDA JE NESTALA: Udala se u tajnosti, a svi se iznenade kada vide kako danas izgleda
Kako danas izgleda Maja Marković iz grupe Luna, Foto: Printscren/youtube

Grupu "Luna" činio je čuveni dvojac Čeda Čvorak i Maja Marković, a bila je jedna od najpopularnijih muzičkih sastava na domaćoj sceni.

Maja je svojim stasom i glasom odmah osvojila publiku, ali 2006. se odlučila na solo karijeru, koja nije bila baš onako kako se nadala. Ubrzo se povukla iz javnosti, spakovala je kofere i otišla iz Srbije, a zarađivala je pevajući na prekookeanskim brodovima.

S obzirom na to da je nestala iz medija, njen emotivni život nije bio poznat javnosti. Prilikom gostovanja u emisjiji Boška Jakovljevića na K1, Maja je otkrila pojedine detalje iz svog života.

- Nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista. Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom, ispričala je Maja, pa dodala:

Maja Marković i dalje se bavi pevanjem
Maja Marković i dalje se bavi pevanjem foto: Printscreen/instagram

‒ Sećam se da su me krajem devedesetih, kada sam najviše radila, pitali koja mi je najveća želja, a ja sam odgovorila: „Da se odmaram i putujem šest meseci“. I, eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim.

Siniša je majin muž koji je pijanista
Siniša je majin muž koji je pijanista foto: Printscreen/K1

Fotografije sa njenog Instagrama idu u prilog ovoj priči, a iako je Maja nedavno napunila 44 godine izgleda bolje neko ikad. Gotovo da se ni malo nije promenila iz vremena najveće popularnosti, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs