sećate li je se?

BILA JE JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH VOKALA, A ONDA NESTALA: Ovako danas izgleda Maja iz grupe Luna! Za NJEGA se udala!

Maja Marković bila je nekada žarila i palila pop scenom.

Celebrities
11:16h Autor:
BILA JE JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH VOKALA, A ONDA NESTALA: Ovako danas izgleda Maja iz grupe Luna! Za NJEGA se udala!
Foto: PrintscreenJutjub/ Grupa LUNA

Grupa "Luna" na čelu sa Čedom Čvorkom, mnogima je bila jedna od omiljenih na domaćoj javnoj sceni, a pevačica Maja Marković oduševljavala je svojim fantastičnim glasom.

Kada je 2006. počela napustila grupu i započela solo karijeru, ali pošto to nije pošlo kako je očekivala, povukla se iz javnosti.

Spakovala je kofere i otišla iz Srbije, a zarađivala je pevajući na prekookeanskim brodovima.

S obzirom na to da je nestala iz medija, njen emotivni život nije bio poznat javnosti. Posle dužeg vremena, Maja se pojavila na televiziji, a njeno gostovanje na K1 kod Boška Jakovljevića privuklo je veliku pažnju.

Maja Marković
foto: Printscreen/K1

- Uzbuđena sam na toliko nivoa što sam danas u ovoj emisiji, kod mog prijatelja Boška s kojim se dugo nisam videla. Sećam se kako smo se upoznali. Bila je to 1997. godina, ispred „Cepelina“. Nosila sam neki šeširić, prišao si mi i pitao me: Kakvo se to lepo lice krije ispod šešira? rekla je Maja sa osmehom.

Kako je otkrila, nikada nije prestala da peva.

- Samo se nisam pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista.

Siniša Sretković Ludvig
foto: Printscreen/K1

Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom, zaključila je Maja.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs