UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

SA FOLK PEVAČICOM DOBIO SINA, PA OŽENIO NJENU 25 GODINA MLAĐU KOPIJU: Kupio joj silikone, plaća luksuzna putovanja! FOTO

Fatalna crnka mu je pomutila razum

Vip priča
Autor:
SA FOLK PEVAČICOM DOBIO SINA, PA OŽENIO NJENU 25 GODINA MLAĐU KOPIJU: Kupio joj silikone, plaća luksuzna putovanja! FOTO
Foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Voditelj Zoran Pejić Peja 90-ih godina je bio omiljeno tv lice, a emisije koje je vodio bile su veoma gledane. Još veću pažnju javnosti privukao je kada je uplovio u vezu sa folk pevačicom Zlatom Petrović.

1996. godine su se i venčali, a kumovi su im bili Jašar Ahmedovski i Goca Božinovska. U braku su dobili sina Jovana, ali ljubav se nakon nekoliko godina ugasila. Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima, a danas čak žive i u istom kraju.

Nakon razvoda od Zlate, o Pejinom privatnom životu se nije mnogo znalo, a kako je jednom prilikom priznao, duži niz godina ga nije pratila sreća u ljubavi.

Sve se promenilo kada je upoznao fatalnu crnku koja je čak 25 godina mlađa od njega. Dragana Kačavenda potpuno je pomutila razum voditelju, a on je zbog nje spreman na sve.

KO JE FATALNA PETRA DIVAC: Sve što niste znali o ćerki Vlade Divca! (FOTO)

Zoran Pejić Peja
foto: Kurir/Damir Dervišagić

2017.godine par se venčao na Ibici. Venčanju su prisustvovali samo kumovi, a slavlje se održalo na jednoj plaži.

Voditelj kaže da nikad nije bio srećniji, a mnoge je iznenadio kada je jednom prilikom javno priznao da sadašnju suprugu voli više od Zlate.

"Dragana me je osvojila dobrom dušom i kućnim vaspitanjem i zato sam odlučio da se posle toliko godina samoće oženim. Prvi put kad sam je video, znao sam da će ona biti moja supruga. Nju volim mnogo više od Zlate, ali i normalno je da se druga žena više voli, a decu neću da odvajam. Sad radimo na proširenju porodice, želimo što pre da dobijemo bebu, pa ćemo videti kakav sam majstor", samouvereno poručuje Peja.

GEJ AFERA TRESE HRVATSKU: Bivši muž manekenke bio u vezi sa muškarcem? (FOTO)

Zoran Pejić Peja
foto: Printscreen Youtube / Paparazzo Lov // DNK

Osim luksuznih putovanja, Peja je supruzi kupio i silikone

Neposredno pred svadbu, u medije je dospela vest da je Peja Dragani platio ugradnju silikona u grudi.

"Njena je želja bila da ona meni pokloni zube, a moja želja je da ona uradi grudi. Ona je ispunila moje želje posle godinu dana, a ja sada ispunjavam njene", rekao je Peja tada, pred Draganinu operaciju.

Mnogi su primetili da Dragana neverovatno podseča na Zlatu iz mlađih dana. Baš kao i pevačica, ona ima dugu crnu kosu, sličan stil oblačenja i likom podseća na Zlatu...

DA LI OVAKO IZGLEDA TELO NAJPLAĆENIJEG MODELA: Evo zašto ni jedna Srpkinja ne zavidi Aleksandri Ambrosio(40)! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs