NOVA LJUBAV

O NJENOJ AFERI SA OŽENJENIM BRUJALA JE SRBIJA: Folk pevačica sad uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)

Šuška se da je konačno pronašla onog pravog

Ljubav
Autor:
O NJENOJ AFERI SA OŽENJENIM BRUJALA JE SRBIJA: Folk pevačica sad uživa u njegovom zagrljaju! (FOTO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Andreana Čekić prošla je kroz turbulentan ljubavni period, pun uspona i padova, a izgleda da je sada konačno pronašla svoju sreću.

Andreana se razvela pre četiri godine od svog supruga Ivana Miladinovića, a tada je rekla da ga ostavlja zbog prevare i gubitka bebe.

Kako javnosti objasniti da se razvodimo, a da smo prijatelji i kolege pre svega? Kaže Ivan: "Uvek možemo reći da smo shvatili da umemo napraviti najbolju svadbu i da se sad komotno možemo razvesti"! Da, okrenućemo to na šalu. Umetnici nikada nisu imali obične načine, u tome i jeste sreća. Dragi prijatelji, mediji i i saradnici. Ovim putem vas želim informisati, kao što to obično uradim kada smatram da imam nešto važno da kažem, Ivan i ja imamo, pre svega, dugogodišnju profesionalnu saradnju koja se neće prekidati zbog razvoda jer oboje smo svesni da smo odličan tim i da smo godinama gradili sve do čega smo danas stigli. Kad pogledamo oko sebe, oboje smo ponosni i srećni, što je najbitnije - jedno drugom smo bili i ostajemo prijatelji, a to je najbolji oblik ljubavi - navela je pevačica u svom zvaničnom saopštenju.

Čekićeva je odluku da se razvede donela nakon što je saznala da je njen suprug imao aferu sa starletom Gordanom Gogom Terzić, ali i sa još nekoliko devojaka koje su blisko povezane sa estradom.

NINA SENIČAR JE NEKADA IMALA STRASTVENU VEZU SA ITALIJANSKIM ZAVODNIKOM: Krili se od medija, a bio joj je kao droga!

Ubrzo po razvodu, pevačica je na svoj 35. rođendan verena. Naime, njen partner koji je zbog nje ostavio ženu i dete, odlučio je da je zaprosi, a uz Đanija koji je pevao i sve prijatelje, Andreana je još jednom izgovorila ''da''. Tada su svi ostali šokirani činjenicom da su oboje još uvek u braku, a supruga Marka Miloševića, Marina, tada je rekla da je iz novina saznala za vesu supruga i pevačice.

Naš brak se nije promenio, niti bilo šta. Kada je otišao, nisam posumnjala, tek kada su mediji objavili. Sve mi je bilo jasno kada me je ona blokirala i kada je on počeo da vileni kako ne mogu ja da komentarišem da je on oženjen. Oni bi najviše voleli i bili bi srećni da se ja nisam pojavila i da ništa nisam rekla - izjavila je Marina ranije, dok je Andreanin tada još uvek zakoniti suprug rekao:

Pa osim da joj želim sve najbolje u daljem životu, nemam drugog komentara. Mi smo predali potpisane papire za razvod, tako da će uskoro biti opet devojka. Što se dečka tiče, zaista ne ulazim u to i ne komentarišem - rekao je on za medije.

PAO NA NISKE GRANE? Kanje Vest posle Kim Kardašijan u ljubavi sa domino damom i bivšom narkomankom? (FOTO)

Poslednjih meseci unazad spekuliše se da je pevačica sreću našla pored poznatog harmonikaša Ace Nikolića Čergara, a sudeći po njenom osmehu kad je sa njim, sve aludira na ljubav i mirnu luku.

Aca Nikolić Čergar
foto: Printscreen Youtube / MELOS MARKETING
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs