SELENA GOMEZ U PRVI PLAN ISTAKLA ATRIBUTE: Crnim korsetom je svoj izgled podigla na sasvim novi nivo, fanovi oduševljeni

Nema greške sa kratkim jesenjim blejzerima, međutim Selenin izgled je upotpunio i crni korset.

Moda
Autor:
SELENA GOMEZ U PRVI PLAN ISTAKLA ATRIBUTE: Crnim korsetom je svoj izgled podigla na sasvim novi nivo, fanovi oduševljeni
Selena Gomez u prvi plan istakla dekolte, Foto: printscreen/instagram/selenagomez

Kada se Selena Gomez pojavila u Parizu svi su se okretali zbog njenog stajlinga. Ova 31-godišnja pevačica je prošetala prilično izazovnu modnu kombinaciju tokom svog odmora sa prijateljima.

Uslikana je u crnom odelu sa izuzetno dubokim dekolteom koji je naročito došao do izražaja. Bila je lepo raspoložena, pozirala je fotografima i mahala fanovima.

Na svom Instagram profilu podelila je story na kome se izbliza vidi i mejkap koji je imala ovom prilikom. Opredelila se za upečatljivu plavu senku i neutralni karmin.

Selena Gomez
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumici nije prvi put da se pojavljuje u izazovnoj odeći i tako pozira svojim obožavateljima. Na dodeli MTV nagrada se pojavila u oskudnoj crvenoj haljini koja je istakla sve njene atribute.

Haljina sa cvetnim dezenom dubokog dekoltea i šlica je možda jedna od njenih najsmelijih kombinacija. Pobrala je mnogo pozitivnih komentara a neki su istakli kako joj ova boja savršeno pristaje.

Selena Gomez
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Na najnovijim fotografijama do izražaja naročito dolazi pevačicin poprilično bujan dekolte. Međutim, njeni fanovi su bili totalno oduševljeni njenim novim izazovnim imidžom.

"Selena nosi korsete, tako da sada svi nosimo korsete" , prokomentarisao je jedan fan.

Selena Gomez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena već mesecima na svojim društvenim mrežama kači fotografije oskudnijih autfita dok je ranije bila prilično stidljiva po pitanju pokazivanja svog tela. Češće pravi selfije i u prvi plan ističe atribute.

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs