KADA JE JEDNA PRIJATELJICA SA NJOM, DRUGU NE SME DA ZOVE: Tejlor Svift je tampon zona u šok SVAĐI dveju najvećih ZVEZDA

Tejlor Svift je večito na međi kada su dve velike zvezde u pitanju.

Šuška se
Autor:
KADA JE JEDNA PRIJATELJICA SA NJOM, DRUGU NE SME DA ZOVE: Tejlor Svift je tampon zona u šok SVAĐI dveju najvećih ZVEZDA
Foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tejlor Svift je možda najbolja drugarica sa Blejk Lajvli i Selenom Gomez, ali one nikada ne provode vreme zajedno kao trio, dok upućeni sada otkrivaju iznenađujući razlog zašto one nikada ne zamišljaju sebe kako se druže kao grupa.

Sumnje su se pojavile kada je fudbalska obožavateljka Selena (31) nestala iz Tejlorinog tima na ovogodišnjem finalu Superboula, gde su Lana Del Rej, Ešli Avinjon, Kejli Speri i Blejk navijali za Trevisa Kelsija dok su Čifsi Kanzas Sitija išli ka pobedi.

Sada, upućeni tvrde da postoji loš odnos između Blejk i Selene, koje navodno nisu prijateljice i ne vole da provode vreme zajedno.

„To je razlog zašto nijedno od njih nikada nije sa Tejlor u isto vreme i stalno izbegavaju sukobe jedno sa drugim“, rekao je neimenovani izvor za ,,Dejli Mejl".

Selena i Tejlor su prijateljice još davne 2008.godine, dok se sa Blejk Lajvli, sprijateljila kasnije 2015.godine. Njih dve nisu nikada viđene zajedno u društvu Tejlor Svift.

Tejlor Svift
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

„Za dobro druženje i dobru zabavu, znate koga da pozovete, a koga ne“, rekao je drugi izvor. „Tejlor zna da ne treba da meša Blejk i Selenu u istoj prostoriji i da to moraju biti dva odvojena događaja."

„Blejk uživa u pogodnostima slavne ličnosti. Ona voli da se zabavlja." dodao je izvor.

„Ako se desi nešto zabavno, ona želi da bude deo toga i to je zarazno. Ovo je nešto što svi, uključujući Tejlor, vole kod Blejk. Ona zna da će se, bez obzira na sve, dobro zabaviti i mnogo smejati kada bude napolju sa Blejk." istakao je izvor.

Nastavio je: ,,Selena samo igra drugačiju ulogu u Tejlorinom životu. To je tako jednostavno."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs