TORTA KAO IZ HOROR FILMOVA, A VENČANJE KAO SAHRANA: Glumica posle 2 godine rekla da se udala, a fotografije ŠOKIRAJU sve

Anja Tejlor Džoj, konačno je potrvrdila da se udala, i to pre dve godine, a torta je kao iz horor filma.

Star wedding
Autor:
TORTA KAO IZ HOROR FILMOVA, A VENČANJE KAO SAHRANA: Glumica posle 2 godine rekla da se udala, a fotografije ŠOKIRAJU sve
Foto: Toby Shaw / Camerapress / Profimedia

Poznata glumica Anja Tejlor Džoj, objavila je na svom Instagram profilu post, u kome svom suprugu Malkolmu Mekreju čestita godišnjicu, čime je potvrdila da se udala još pre dve godine.

Zvezda (27) je na Instagramu delila snimke sa venčanja u Nju Orleansu: šest meseci nakon što je par održao očigledno italijansko venčanje u Veneciji.

Napisala je: „Pre dve godine, Prvog aprila, tajno sam se udala za svog najboljeg prijatelja u Nju Orleansu. Magija tog dana je ukorenjena u svakoj ćeliji mog bića, zauvek.

Na snimcima se vidi kako Anja nosi zadivljujuću Dior haljinu sa izvezenim pticama dok je pozirala sa svojom drugaricom, glumicom i bivšom manekenkom Karom Delavinj.

Najzanimljivija je definitivno bila torta sa venčanja. Par je odabrao realistični prikaz dva ljudska srca, sa simulacijom krvi za svoje gotičko venčanje.

Pored toga što ona radi u Londonu, a on je stacioniran u Holivudu, par uspeva bez problema da održava vezu, i kao što se vidi, da na kraju imaju i brak. To je samo dokaz da udaljenost ne može da spreči čvrstu ljubav i vezu.

Govoreći o udaljenosti, rekla je: „Da, to je teško, ali je takođe nekako sjajno jer kada ste zajedno zaista cenite vreme koje imate."

1 / 9 Foto: Profimedia/editorial images

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs