PRE OLIVERE, BALAŠEVIĆ NIJE MOGAO DA ZAMISLI DAN BEZ OVE PEVAČICE: "Sa njim sam provela najlepše dane svoje mladosti!"

Pevačica bez koje Đorđe Balašević nije mogao da zamisli dan je Bilja Krstić, koja mu je kasnije postala i kuma.

Celebrities
PRE OLIVERE, BALAŠEVIĆ NIJE MOGAO DA ZAMISLI DAN BEZ OVE PEVAČICE: "Sa njim sam provela najlepše dane svoje mladosti!"
Foto: Printscreen/youtube/ Backstage Media

Đorđe Balašević pisao je neke od najljepših ljubavnih pesama, a inspiraciju je uvek pronalizio u voljenoj supruzi, Oliveri. Njihova ljubav godinama izaziva divljenje, a samo smrt mogla je da joj stane na put. Međutim, imao je i drugaricu koju je izuzetno voleo, a reč je o pevačici Bilji Krstić.

Njih dvoje su zajedno bili članovi grupe "Rani mraz" 1978. godine, Đoletu je tada Bilja bila izuzetno draga, a svoje simpratije prema njoj iskazao je i u pesmi "Jedan Saša iz voza", koju je napisao samo za nju.

- Meni je posvetio pesmu "Jedan Saša iz voza", tada sam imala tog momka Sašu, a on bi mi kada sam imala probleme napravio pesmu da me oraspoloži - ispričala je Bilja Krstić, tokom video uključenja u emisiju "Jutro".

Bilja Krstić
foto: ATAImages

Njegove simpatije brzo su prerasle u neraskidivo prijateljstvo, a kasnije, kada je sreo Olju i poklonio joj svoje srce, pozvao je nikoga drugog, do Bilju da bude svedok njihove velike ljubavi, 7. maja 1981. godine.

O svom velikom drugu, koji nas je napustio 19. februara, Bilja je govorila ovako:

Đorđe Balašević
foto: ATA Images

- Đole je sigurno bio neko sa kim sa provela najlepše dane svoje mladosti i pružio mi je toliko zadovoljstva i toliko sam zahvalna za sve zajedničke trenutke. Toliko smo se lepo družili te četiri godine, koliko je trajao "Rani mraz" - rekla je setno i dodala:

- Uz njega sam naučila da se pomirim sama sa sobom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs