MIŠKOVIĆEVA ĆERKA JEDNA JE OD NAJUSPEŠNIJIH SRPKINJA: Kad se udala za ovog BOGATAŠA, svi su bili oduševljeni

Ćerka Miroslava Miškovića jedna je od najuspešnijih žena u Srbiji.

Celebrities
MIŠKOVIĆEVA ĆERKA JEDNA JE OD NAJUSPEŠNIJIH SRPKINJA: Kad se udala za ovog BOGATAŠA, svi su bili oduševljeni
Foto: Printscreen Instagram/ ivanadelta

Ivana Mišković Karić, jedna je od najbogatijih Srpkinja. Inače, Ivana je ćerka poznatog biznismena Miroslava Miškovića, a udata je za Gorana Karića, inače sina Sretena Karića.

Ljubavni par u uživa u braku duže od dve decenije, a o njihovoj svadbi koja se odigrala 1999. godine, pisalo se kao o integraciji dve imperije, a oni kojima je u to vreme u sećanju bila serija Dinastija, poredili su ih sa Karingtonovima i Kolbijevima.

Magazini su tada pisali o šeststo zvanica i glamuru koji je tog dana ispunio Interkontinental, gde je organizovana proslava.

Par je ubrzo dobio dvoje dece, Maksimilijana i Miju.

O njima najviše možemo da saznamo preko Instagrama gde često objavljuju fotografije sa porodičnih druženja i putovanja. U brojnim okupljanjima sa prijateljima neizmerno uživaju, a neki od najdražih, javnosti su dobro poznati.

Ivana je generalni direktor Delta fondacije, ali i Odeljenja za društveno odgovorno poslovanje Delta holdinga, kao i član UO Delte. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu, i specijalista je za oblasti bankarstva, osiguranja i finansija.

‒ Detinjstvo pamtim po tome što je svako imao svoje obaveze. Mama i tata su radili, Marko i ja smo učili ‒ ispričala je jednom prilikom Ivana.

‒ Kada bismo se na kraju dana svi okupili u kući, razgovarali bismo o svemu i svačemu. Oduvek se znao red. Znalo se kad izlazim i kad se vraćam, znalo se sa kim sam izašla. Tu nije bilo pogovora. Roditelji su nas učili da u svemu budemo umereni. I Goran i ja tako vaspitavamo decu. Želimo da budu kulturni, umereni, rasterećeni i da poštuju vrednosti koje čine život. Naravno, tu su baka i deka da ih razmaze, da im malo popuste.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs