Zaklela se da će usvojiti dete ako do 35e godine ne nađe dečka: Život joj se okrenuo za 180 stepeni, kada se on pojavio

Pop pevačica Selena Gomez, zaklela se bila da će sama odgajati decu ako ne nađe ljubav do 35. godine. Kada se on pojavio, sve se promenilo.

Ljubav
12:11h Autor:
Zaklela se da će usvojiti dete ako do 35e godine ne nađe dečka: Život joj se okrenuo za 180 stepeni, kada se on pojavio
Foto: Printskrin@selenagomez/Instagram

Pop pevačica Selena Gomez neće iznositi toliko detalja kao njen dečko Beni Blanko o nadama koje ima za njihovu budućnost, ali će reći jednu stvar: Par od skoro godinu dana apsolutno ima budućnost.

U novoj naslovnoj priči za "Tajm", Gomezovu su pitali o Blankovom nedavnom intervjuu sa Hauardom Sternom, gde je rekao da vidi sebe kako se ženi i ima decu sa Gomezovom. "On ne može da laže ni kada bi morao da spase svoj život", našalila se ona. "Ako mu je postavljeno pitanje, on će odgovoriti."

Dodala je da je manje predusretljiva po pitanju svog ličnog života kako bi zaštitila svoje voljene: "Znam šta ljudi mogu da urade ljudima koje volim. Moji fanovi, koje obožavam i koje osećam kao da su oblikovali ono što jesam, reći će mi najštetnije stvari o tome kako živim svoj život. Ali on ima snagu u sebi da ga ništa od te buke ne uznemirava. Zaista je impresivno, i ja jednostavno cenim svaki trenutak sa njim", istakla je pevačica.

Zatim je ponudila sopstveni pogled o dugoročnom potencijalu para: "Ne znam šta nosi budućnost, ali znam da on neće nigde otići u skorije vreme.

Selena Gomez
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gomezova se takođe osvrnula na pet godina koliko je bila sama pre nego što je izašla sa njim, rekavši da je planirala da sama zasnuje porodicu za nekoliko godina čak i ako nije u vezi.

Gomezova je ponudila malo detalja o početku njene ljubavne priče, rekavši da su njih dvoje počeli kao prijatelji. Zamolila ga je da joj namesti nekoga, pa ju je odveo na žurku da upozna njegovog prijatelja. U momentu koji je ličio na romantičnu komediju, shvatila je da je on osoba za koju je zapravo zainteresovana. Rekla je za "Tajm": "To se dešava kada se najmanje nadaš."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs