Bastijan Švajnštajger je pre Ane Ivanović bio zaljubljen u ovu lepoticu: Ono što je uradio nakon raskida, zaboleće mnoge

Čuvena legenda nemačkog fudbala Bastijan Švajnštajger, pre braka sa Anom Ivanović, bio je u vezi sa prelepom manekenkom. Donosimo vam njihovu priču.

Ljubav
Autor:
Bastijan Švajnštajger je pre Ane Ivanović bio zaljubljen u ovu lepoticu: Ono što je uradio nakon raskida, zaboleće mnoge
Bastijan i Sara na događaju nakon pobede Bajern Minhena u finalu kupa Nemačke 2008., Foto: Profimedia

Bastijan Švajnštajger, nemačka fudbalska legenda i velika zvezda Bajerna iz Minhena, u srećnom je braku sa nekadašnjom teniserkom Anom Ivanović.

Sudbonosno "da" izgovorili su 2016. godine u romantičnoj Veneciji, imaju troje dece, zaljubljeni su kao prvog dana i ne odvajaju se jedno od drugog.

Ljupka Beograđanka, svojevremeno prvi reket sveta, lako je osvojila Bastijanovo srce. Toliko lako, da je zbog nje ostavio tadašnju devojku, nemačku manekenku Saru Brandner.

Bastijan i Sara u restoranu
Bastijan i Sara u restoranufoto: ALEXANDRA BEIER / AFP / Profimedia

Ona možda nije Klaudija Šifer, ali je bila prilično uspešna u svom poslu. Ljubav sa slavnim fudbalerom planula je posle slučajnog susreta na Ibici.

Živeli su u Minhenu dok je igrao za Bajern, a veza je trajala sedam godina.

Bili su omiljeni nemački par, često su se pojavljivali na javnim događajima, zajedno su slavili njegove pobede, i izgledalo je da je sledeći korak onaj do oltara. Sve je vodilo ka tome. Ali…

Bastijan i Sara na Majorci
Bastijan i Sara na Majorcifoto: RONALD WITTEK / AFP / Profimedia

Zgodnu plavušu iz igre i Bastijanovog života po svemu sudeći je izbacila srpska teniska princeza. Prvi put Ana i Bastijan zajedno su viđeni u septembru 2014, kada su se Njujorkom prošetali držeći se za ruke.

No, sumnja da nešto u njegovoj vezi sa Sarom nije kako treba probudila se nekoliko nedelja ranije, kada je trideseti rođendan, u avgustu, proslavio bez nje.

Prema navodima nemačkih medija, nekad zlatni par raskinuo je u julu, a da je kraj definitivan pokazao je i Bastijan precrtavši Sarino ime na kopačkama.

Bastijan i Sara na događaju Bajern Minhena
Bastijan i Sara na događaju Bajern Minhenafoto: ALEXANDER HASSENSTEIN / AFP / Profimedia

Pričalo se da je raskid bio turbulentan i da je zgodna plavuša dugo patila za fudbalerom. No, uspela je ponovo da stane na ljubavne noge.

Tri godine bila je u vezi sa biznismenom Mihaelom Bejerom, a njen emotivni status trenutno je nepoznat.

Sara Brandner i dalje je aktivna u svetu modelinga. U međuvremenu je, kako vidimo na njenom Instagramu, postala i nutricionista, a propagira prirodan izgled i što jednostavniji način života.

Stil/Hello

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs