ANA U BEOGRADU SLAVI ROĐENDAN, MUŽ JOJ PORUČIO: "Uživaj još malo!" Kako su teniserka i fudbaler postali OMILJENI PAR

Naša teniserka danas je napunila 36. godina, a od supruga je tradicionalno dobila buket crvenih ruža i zanimljivu video čestitku

Ljubav
Autor:
ANA U BEOGRADU SLAVI ROĐENDAN, MUŽ JOJ PORUČIO: "Uživaj još malo!" Kako su teniserka i fudbaler postali OMILJENI PAR
Bastijan čestitao Ani Ivanović 36. rođendan, Foto: A-way! / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša sprska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger trenutno se nalaze u Beogradu na odmoru, gde je naša čuvena lepotica proslavila 36. rođendan.

Proslavu su joj uveličali suprug i njihova tri sina, kao i najbliži prijatelji i porodica iz Beograda.

Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram / Bastianschweinsteiger

Bastijan je tradicionalno poklonio supruzi raskošan buket crvenih ruža za rođendan, a ne sumnjamo da je pažljivo osmislio i ostatak ovog posebnog dana.

Slavni nemački fudbaler na Instagramu je objavio i video u kojem čestita Ani rođendan - na srpskom!

"Ljubavi koja, srećan rođendan, volim te puno", rekao je na "iskrivljenom" sprskom, a potom na engleskom šaljivo dodao da je ovo godina kada će je konačno pobediti u tenisu i da uživa u malo vremena koje joj je do toga ostalo.

Bastijan i Ana su jedan od omiljenih parova na domaćoj i svetskoj javnoj sceni. Poznato je da je zbog Ane fudbaler prekinuo sedmogodišnju vezu i da se veoma trudio dok pre devet godina nije konačno osvojio srce prelepe Srpkinje.

Vezu su započeli 2014. godine u Njujorku, gde je ona igrala na US Open-u. Nemački mediji ih nisu štedeli, pišući neprestano o Sari, bivšoj verenici fudbalera, ali ubrzo su i u Bastijanovoj domovini postali omiljeni.

Verili su se daleko od očiju javnosti u Nemačkoj. Bastijan se pobrinuo da sve savršeno prođe, te je organizovao večeru tokom koje je zaprosio našu teniserku, a prsten je stigao iz najprestižnije zlatare.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
foto: JENS KALAENE / AFP / Profimedia

Usledilo je bajkovito venčanje u Veneciji 12. jula 2016, a svadbenu ceremoniju pratilo je preko dve stotine medija širom sveta. Prvog dana je bilo organizovano građansko venčanje u "Sala degli Stucchi", dok su se drugog dana na večnu ljubav zakleli u crkvi.

Za prvu bračnu noć rezervisali su luksuzni apartman pod nazivom "Alcova Tiepolo Suite" u kojem noć košta 4.950 evra. Prvu zajedničku fotografiju sa Basijanom, Ana objavljuje samo pola sata nakon njihovog venčanja.

Danas par ima tri sina, Luku (5), Leona (4) i najmlađeg sina koji sada ima šest meseci, a ime još uvek nije poznato javnosti.

Porodičnu idilu često dele sa pratiocima na Instagramu. Iako su različite vere, slažu se odlično i na ovom polju - Ana sa mužem slavi sve njegove praznike, dok i Bastijan izuzetno poštuje našu tradiciju i sve pravoslavne praznike proslavlja sa njom.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs