"DOK MOJI VRŠNJACI UMIRU, JA SAM SE SKRASIO PORED 45 GODINA MLAĐE": Samo on može da joj pruži to što je čini zadovoljnom

Iako je 45 godina mlađa od svog partnera, Stefani uživa pored njega

Ljubav
Autor:
"DOK MOJI VRŠNJACI UMIRU, JA SAM SE SKRASIO PORED 45 GODINA MLAĐE": Samo on može da joj pruži to što je čini zadovoljnom
Razlika u godinama, Foto: preentscreen/Youtube

Stefani, koja ima 25 godina, i Don, koji ima 70 godina, tvrde da ih ne zanima šta drugi misle o njihovom odnosu. Bez obzira na ogromnu razliku u godinama između njih, ističu da prava ljubav ne poznaje granice.

Ova neobična ljubavna priča proizašla je iz Kanade i postala je tema emisije 'Love Don't Judge' gde su podelili svoju priču.

Stefani se seća trenutka kada su se upoznali pre pet godina u pabu u kojem je radila. Od samog početka, Don joj se dopao svojim izgledom, šarmom i koketiranjem.

"Svaki put kad ga vidim da uđe ja se razveselim", otkriva Stefani.

Njihova romansa brzo je procvetala, uprkos razlici od 45 godina između njih. Međutim, vest o njihovoj vezi šokirala je mnoge, posebno njene najbliže, s obzirom da je Stefani tada imala samo 20 godina.

"Mama, tata i brat nisu bili oduševljeni. Smatrali su da grešim i dovela sebe u nezgodnu situaciju", priznaje Stefani.

Razlika u godinama
foto: preentscreen/Youtube

Stefanina majka zabrinuto je smatrala da njena ćerka propušta priliku da upozna nekoga s kim bi mogla da provede ostatak života.

"Zato što je u vezi sa nekim ko je već u godinama. Negativna strana je što će njen vremenski okvir s Donom biti ograničen", istakla je Stefanina majka.

Uprkos tome, par je odlučio ne obazirati se na osude okoline. Stvorili su svoj dom i danas imaju dvogodišnjeg sina, Lahlana.

"Ako ništa drugo, brak i Lahlana su učinili da se osećam ispunjenije. Iskreno, mislim da sam napravio najbolju odluku", ističe Don.

Don je priznao da ga često ljudi pogrešno smatraju dedom Lahlana, ali više ne obraća pažnju na takve komentare.

Razlika u godinama
foto: preentscreen/Youtube

Iako Stefani i Don uglavnom ne mare za tuđa mišljenja, posebno kad su sa sinom, postoje trenuci kada se Stefani oseća prozvanom.

"Ponekad volim da uzvratim ljudima. Upitam ih zašto već 25 minuta zure u mene. Obično tada zaćute i ne kažu ništa", objašnjava Stefani.

Njihov odnos često je podložan stereotipima, a jedan od najčešćih je tvrdnja da Stefani juri za Donovim novcem.

Stefani je istakla: "Čini se da svi misle da sam u ovome zbog neke koristi." Odlučna da raščisti svaku nesporazum i pretpostavku, detaljno je objasnila njihov životni aranžman.

"Živimo u kući koju mi je poklonio tata, a ja imam posao i radim puno radno vreme", naglasila je Stefani.

S obzirom na Donove sedamdesete godine, postoji jedna stvar oko koje su zabrinuti, a to nije samo vezano za predrasude.

Razlika u godinama
foto: preentscreen/Youtube

"Ne svi, ali mnogi moji vršnjaci su nedavno preminuli, trojica ove godine", otkriva Don.

"Rekla sam mu da mu neću dozvoliti da umre u snu, jer ću se naljutiti", dodaje Stefani.

Iako se čini da mnogi faktori nisu na strani njihove veze, Stefani i Don su odlučni u svojoj misiji da pokažu kako ljubav zaista ne poznaje nikakve granice.

"Odlučili smo se da ne skrivamo našu vezu, jer zašto bismo to učinili? Zašto bismo krili svoju ljubavnu vezu?" ističe Stefani s čvrstošću.

Ipak, ovaj par ističe da njihova veza nije zasnovana na takvim površnim pretpostavkama i da se njihova ljubav i porodična sreća ne mogu svesti na puke predrasude ili stereotipe. Smatraju da je njihova ljubav iskrena i jaka, bez obzira na godine i predrasude drugih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs