HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR: Blizanci, očekujte čaroliju na ljubavnom polju, Škorpije, nemojte da se nervirate

Proverite koje smernice donosi vašem znaku horoskop za 6. novembar na polju posla, ljubavi i zdravlja i iskoristite ih na pravi način.

Ljubav
Autor:
HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR: Blizanci, očekujte čaroliju na ljubavnom polju, Škorpije, nemojte da se nervirate
LJubav, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Na početku radne sedmice Ovnovi imaju dosta obaveza i velikih izazova na profesionalnom planu. Shodno tome, očekuje se nešto sporiji radni ritam.

Ljubav: U nameri da realno sagledate postojeću situaciju u sferi ljubavi trebaće vam još malo vremena. Zbog toga ne žurite sa donošenjem konačnih zaključaka.

Zdravlje: Obratite pažnju na donji deo nogu.

Bik

Posao: Dobri uslovi za još bolji početak radne sedmice za većinu osoba rođenih u znaku Bika. Imaćete izražen osećaj sigurnosti i vere u svoj ritam i način rada.

Ljubav: Ovaj ponedeljak donosi relativno povoljne okolnosti da dosta vremena provedete u kvalitetnom druženju i u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Po običaju tipični Blizanci na početku radne sedmice kreću punim gasom, poletno. Mada ovaj ponedeljak upozorava na brzopletost i otežanu realizaciju zadataka.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za pojačani angažman u sferi ljubavi.

Zdravlje: Odlično.

Par, Ljubav
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Prvi radni dan u novoj sedmici kod najtipičnijih Rakova, obeležiće važni sastanci, razgovori i pregovori o budućim profesionalnim akcijama. Nemojte ipak na sto strana odjednom.

Ljubav: Veoma lepih planova imate vezanih za polje ljubavnih relacija, samo manje zavisi od vas, odnosno, bitno je da se u njih uklopi druga strana.

Zdravlje: Ozbiljniji zdravstveni problemi danas vas zaobiđu.

Lav

Posao: Na startu nove radne sedmice Lavovi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima.

Ljubav: Novih okolnosti ima i u sferi vašeg ljubavnog života. Potrudite se da bez opterećenja sopstvenim egom, razmislite hladne glave i donesete pravu odluku.

Zdravlje: Osetljivost pluća, grla.

lepa žena
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Komunikacija sa kolegama i nadređenima bi mogla biti poremećena, ali uz malo dobre volje i puno kompromisa, verovatno ćete uspeti da održite korektne odnose sa onima sa kojima radite direktno.

Ljubav: Slobodne Device su se zainteresovale za nekog ko im dolazi preko prijatelja ili sa kojom su se eventualno družile ranije. Uživajte.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa osciliranjem krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Već od početka nove radne sedmice Vage čekaju brojne obaveze na profesionalnom planu, a danas je akcenat na postavljanju temelja za predstojeće aktivnosti.

Ljubav: Iako niste u reprezentativnom izdanju, tokom ovog dana možete očekivati bar jednu lepu vest i pozitivan korak u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devojka, Žena, Kuća, Lepotica
foto: Shutterstock

Škorpija

Posao: Bez obzira na vidljiv pritisak zbog obaveza i rokova, većina Škorpija ima realne šanse da sve zacrtane poslovne ciljeve ostvari na vreme.

Ljubav: Nagoveštaja značajnijih dešavanja i promena na polju ljubavnih relacija za danas nema. Ipak budite pozitivni, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Za najtipičnije predstavnike ovog astrološkog znaka, prvi radni dan u sedmici donosi dosta posla i manje probleme u komunikaciji sa najbližim saradnicima.

Ljubav: Određenih verbalnih začkoljica može biti i u sferi ljubavi. Potrudite se da sve ostane na varnicama, jer se lako može razbuktati veća vatra.

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak.

Jarac

Posao: Nervoza u poslovnom okruženju posebno biće danas posebno izražena kod Jarčeva. Držite se za sada onoga što vam je prioritet..

Ljubav: Uživaćete podršku i razumevanje partnera u svemu što radite. Neka tako i ostane.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

lepa zena, nausnice, mindjuse
foto: Profimedia

Vodolija

Posao: Samo zahvaljujući nepredvidivoj prilagodljivosti, Vodolije danas mogu uhvatiti kakav takav radni ritam, i uspešno obaviti poslovne zadatke kojih će biti gomila.

Ljubav: Sva današnja potencijalna dešavanja u sferi ljubavi, mogu se svesti na veliku želju i htenje sa vaše strane, ali i ispod prosečne rezultate u konačnom skoru.

Zdravlje: Pad energije.

Ribe

Posao: Počev od starih obaveza, ranije započetih profesionalnih projekata, pa do novih poslovnih zadataka koji vas čekaju tokom ovog dana, sve će se to zgomilati odjednom.

Ljubav: Za većinu osoba rođenih u znaku Riba, danas nema ništa sigurno i predvidivo na polju ljubavnih relacija. Potrudite se da i vi budete fleksibilni.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs