Dnevni horoskop za 24. jul: Ovan će se zaljubiti na prvi pogled, Vaga neka se pazi ogovaranja, a oni postaju lideri

Horoskop
Autor:
Dnevni horoskop za 24. jul: Ovan će se zaljubiti na prvi pogled, Vaga neka se pazi ogovaranja, a oni postaju lideri
Foto: Lucia Sabatelli/action press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovan

Posao: Iako će mnogi biti iznenađeni vašim potezima, to ne treba da vas brine, jer se pred vama otvara jedan novi profesionalni period u kome bi vaše nove ideje, projekti, razni dogovori mogli da se pokrenu i uspešno realizuju.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, i dalje postoji mogućnost da se zaljubite na prvi pogled ukoliko već niste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Još jedan povoljan radni dan je pred Bikovima, da se profesionalno istaknu i nametnu se kao lideri u svom poslovnom okruženju.

Ljubav: Unesite više pozitive u vaš odnos, povoljan je period da se posvetite i nekim porodičnim vrednostima.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: I danas su mogući iznenadne poteškoće u svakodnevnom funkcionisanju, i to pre svega tehničke prirode na koje nećete moći mnogo da utičete, a što će vas ipak donekle vraćati na početak.

Ljubav: Uskladite delovanje i razmišljanja na osobu koju volite i pokušajte da napravite što bolju i pozitivniju atmosferu jer sada to možete sa lakoćom.

Zdravlje: Stres, napetost izbacujte kroz fizičku aktivnost.

Rak

Posao: Može doći do odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova ili su mogući problemi sa papirima.

Ljubav: Moguće je da vas draga osoba i prijatno iznenadi nekim finim poklonom.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Lav

Posao: Vodite računa o obavezama sa kojima ste možda u zastoju, rešavajte papirologiju, jer kasnije nećete moći sve na vreme da završite.

Ljubav: Slobodni Lavovi, ili ne znate šta želite, ili niste još spremni da se upuštate u ozbiljne veze, a izazova ima i biće ih.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Ono na šta posebno treba da obratite pažnju su problemi sa dokumentacijom, papirologijom, a postoji i mogućnost tehničkih problema, internet, telefoni, računari, i generalno protok informacija.

Ljubav: Moglo bi dolaziti do prepucavanja i sitnih čarki, i to uglavnom zbog sitnica i nebitnih stvari.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Vaga

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima, jer konkurencija ne spava, a moguće su i priče rekla-kazala, u koje svakako ne treba da se uplićete.

Ljubav: Zauzeti predstavnici znaka Vage, trebalo bi da uživaju u zajedničkom provodu, izlascima, druženju sa prijateljima.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Nije isključeno da neka od vaših ideja naiđe na odobravanje od strane osoba od autoriteta, potrudite se da je nametnete i postanete lider tog novog projekta.

Ljubav: Slobodne Škorpije se i dalje mogu premišljati i neozbiljno shvatati prilike koje im se nude. Dok ne probate nećete znati na čemu ste.

Zdravlje: Pričuvajte se virusnih infekcija.

Strelac

Posao: Obratite posebno pažnju na saradnike ukoliko želite da pokrenete neku inicijativu za udruživanjem.

Ljubav: Danas bi vam prijala kućna varijanta, eventualno da pozovete zajedničke prijatelje na druženje.

Zdravlje: Vodite računa o ispravnosti namirnica koje konzumirate.

Jarac

Posao: Ne očekuju vas neke ozbiljnije prepreke kada je u pitanju realizacija tekućih poslova, bićete možda i prezauzeti rešavanjem brojne papirologije, ali ćete i to uspešno okončati.

Ljubav: Opuštena atmosfera daje vam dobru osnovu da pokažete želju i volju za malo većim angažmanom u sferi ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Vodolija

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Vodolija, ali uz dosta uloženog vremena i truda. Mogući su pojačani troškovi.

Ljubav: Mali koraci i par sitnih pozitivnih stvari ipak su solidan motiv da se tokom ovog dana koliko toliko aktivirate na polju ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Preporuka je da se bavite svakodnevnim obavezama, kojih itekako imate, i polako pripremite teren za nove profesionalne mogućnosti i promene koje uskoro dolaze.

Ljubav: Bilo bi dobro da se ne oslanjate na pomoć i podršku drugih, jer možda vam u ovom trenutku neće moći dati ispravan savet ili mišljenje.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs